- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг?
Може ли да ми кажете,като се дупча боли ли,и трябва ли да спазвам някакъв режим на хранене (: благодаря предварително.
пирсинг * съжалявам объркала съм,докато съм писала,исках да попитам понеже утре мисля да отида да се дупча дали някой,които се е дупчил или знае нещо по темата да ми каже,дали се усеща болка и трябва ли да се налага някакъв хранителен режим?
Кое ще си дупчиш, бе, дете? Носа, гъза или ухото? Кое?
Едит: да, точно пиърсинг си е думата. Като гледам май няма да е добре да си пробиваш никоя част от тялото.
Последно редактирано от tori : 06-11-2013 на 20:42
охххх:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Големи скици
aри уе брато?
Ми пояснявай се. НЕ, не боли. Режим чак не, просто по-меки храни и течни за предпочитане в началото
Ми кажи езика де, боб или леща трябваше да хвърляме та да разберем? Боли, да, няма как иначе. Жабуркаш се със сандрин и внимаваш с целувки и орална. Някои казват да се внимава и с млечни продукти.
а горе-долу след колко време може да си слова обица,която аз искам?
Е глупости , как ще боли. Боли, ако хапнеш нещо твърдо. Просто не трябва да го закачаш и няма да боли
Като зарастне и се оформи дупката. Около три-четири седмици, понякога повече. Ти ще усетиш сама.
Полина, няма как съвсем да не боли. Не казвам, че ще е на умирачка ама няма как сйвсем да не го усети.
само недей да пиеш прясно мляко, защото иначе езика ти ще стане като мекица
другото го казаха вече
http://ask.fm/iwwkaa
По принцип при всеки периода на зарастване е индивидуален,както и какво подува и какво не.Аз на 3-тия ден ядях спагети.![]()
O и аз на 3тия ден хапвах всичко, не отирам,че не ме е боляло, ама търпеше се.. :Д
една приятелка на първия ден ядеше кюфтета
на втория ден пуши трева и следователно яде пак като луда
и после две седмици езика ѝ беше, като баница![]()
http://ask.fm/iwwkaa