- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Децки дискотеки
Айде де, защо млъкнахте ;х
До всички бъдещи родители: Ако се чудите дали са важни първите седем години и трябва ли да възпитавате детето си, прочетете всеки пост на авторката.
Не ми говори за възпитание,защото съм достатъчно добре възпитана! Изглежда обаче вие не сте .. Бива ли аз да задам конкретен въпрос а вие да ми пишете някакви глупости ? Не мога да търпя такова поведение ! ЗА ТОВА НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ И НЕ ХОДИ ПО ДИСКОТЕКИ ВЪН !
dimitar., не ти ли oмръзна да се заяждаш?! Банално стана вече.![]()
Ей, питащото същество. Английския не те кара да изглеждаш по-умна, интересна или на каквато там се правиш. Капс лока пък още по-малко. Да не говорим за изказа, "емоутките" и дори удвояването на разни буквички. А неграмотността е левел 18438743. Не знам откъде ви идва на ума, че тези изброените неща са интересни, наистина.
Колкото до гоненията от темата бих ти казала само вън да излизаш ти, щото на теб не ти изнася май, ние обичаме да се заяждаме с хора с IQ, по-малко от номера на обувките си.
Отговориха ти, че дори не си казала града, в който живееш и съответно търсиш дискотека.
Отговориха ти, че повечето дискотеки правят тийн партита.
Казаха ти и няколко дискотеки.
=> Айде вече ако нямаш кво повече да питаш, да се успокоиш и да не се пънеш като костилка на дупе, а? Държеш се сякаш са те изпуснали от някой зоопарк и за пръв път виждаш света без решетките.
А най-интересно ми стана, когато известно време никой не ти беше писал в темата и ти постна 5-6 коментара един след друг, всичките твърдящи нещо от сорта на "Махайте се, кучки". Много жалко беше. Какво, не ти стигна акъла да се напсуваш и наобиждаш в един пост ли?
Грубо е, не е правилно да се закачаме с хората, които са под нивото ни, но ще ти направя услугата да ти кажа, че си много проста, докато не е станало късно (демек докато не те е подпукал някой, както много обичаш да си отваряш устата).
Та, ето го: Ти си проста, необразована и невъзпитана. Това е грозната истина. И повярвай ми, не само за теб е грозна. Извинявай, че трябваше аз да съм тази, която да ти го каже (макар че предполагам е имало доста преди мен), но... имам си принципи и не обичам да лъжа.
Бла бла бла .. тва си е мойта тема квото искам ще си пиша , казах вече на който не му изнася ВЪН БЕ;Д толкова ли е трудноо? Дори не ви прочетох романите ..;д
Поне да беше написал/а заглавието правилно, ама то затова се искат елемнтарни познания все пак.
А като ти гледам мненията дори не съм убедена, че можеш да четеш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не знам, цялостното поведение нещо ми бърка в мозъка.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аре спрете се бе ! Казах ви вечее .. объркала съм заглавието - окей .. , не съм написала къде се търси дискотека-окей .. ( помислих че се подразбира) Ебати цирка направихте .. голям прас ! КАЗАХ НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ВЪН ! .. * Следващите коментари нека са за дискотеки в София,мерси![]()
Праз се пише със "з"! Направо орезили поговорката.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en