.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 249
    Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Batte twa da ne wi e diskkusiqq za prawopiss ? ;d aree po lekoo :**
    Първо да беше помислила преди да правиш тема...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    Клуб ,,ментов носорог'' предлагам аз, ,,островът на съкровищата'' е също вариант.Невероятна дискотека и парти ще стане,гарантирам ти!
    Наистина яки партита стават там

То и и ти не знаеш много къде да слагаш запетайките ама карай . То и сивото вещество ви липсва на повечето,ама вие не сте виновни , че не сте от умните ахахаха ;* МУХАХАХАХ АМА ЧЕЕ СМЕХХХХХХХ
    Толкова да си тъпа.... Първо виж твойте грешки и после се заяждай с другите, които са на светлинни години от теб... Очевидно е, че от тук само ти си тази с липса на "сивото вещество".

АРЕЕ КУЧКИИ ВЪН ! Като няма кво да коментирате и сте ходили на дискотека за първи път чак на 18 са не е така , сори ;* ОБИЧАМ ВИИ МАСТИИ !
    Да, вярно, забравих... то сега нали е модерно на 13-14-15 години вече да си се дрогирал, да си пил повече отколкото родителите си през целия им живот и да си се чу*кал повече пъти от тях... Заради такива пропаднали кифли като теб, всички мислят, че интелектуалното ниво на тийнейджърите е колкото на охлюв...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от CooL_GirL12 Виж мнението
    Да, вярно, забравих... то сега нали е модерно на 13-14-15 години вече да си се дрогирал, да си пил повече отколкото родителите си през целия им живот и да си се чу*кал повече пъти от тях... Заради такива пропаднали кифли като теб, всички мислят, че интелектуалното ниво на тийнейджърите е колкото на охлюв...
    CooL_GirL12 им разказа играта

Леле, ама колко нахални хора има на тоя свят! Не стига, че неграмотна, не стига, че проста, ами и нагла, не нахална! С тези фалшиви очаквания и неоправдано самочувствие живота ще те научи съвсем скоро, спокойно.

Хора, не се ядосвайте, личи си от километри как избива комплекси...

п.п. Вниманието, което ти обърнаха потребителите (вкл. и аз), не беше заради това, че си много интересна, а заради опитите ти да се направиш на такава. "Bitches, махайте се" - дойде вече от селото в града и - голяма работа стана! Ей, аман!
    Последно редактирано от anincety.we : 06-24-2013 на 16:11

Цитирай Първоначално написано от anincety.we Виж мнението
    Леле, ама колко нахални хора има на тоя свят! Не стига, че неграмотна, не стига, че проста, ами и нагла, не нахална! С тези фалшиви очаквания и неоправдано самочувствие живота ще те научи съвсем скоро, спокойно.

п.п. Вниманието, което ти обърнаха потребителите (вкл. и аз), не беше заради това, че си много интересна, а заради опитите ти да се направиш на такава. "Bitches, махайте се" - дойде вече от селото в града и - голяма работа стана! Ей, аман!
    Браво за поста, личи си че си доста умна и много проницателна.

Не се ядосваме (много), няма да си съсипваме нервите за човек с лек умствен багаж. Аз лично се възмущавам от наглостта и липсата на себеуважение в това момиче. Но както и да е. Вместо да обижда наред, с думи, непристойни за дете на нейната възраст (за сведение, аз съм с две години по-МАЛКА от нея, ако тя наистина е на 15), да си седне на задника и да научи нещо.

П.П. Anincety.we - Ти си фен на анимета, нали? Мой човек!
    Последно редактирано от CooL_GirL12 : 06-24-2013 на 20:14

Ъъ .. ако обичатеее... " П.П. Anincety.we - Ти си фен на анимета, нали? Мой човек! " - Тва да не ви е дискусия за анимации ;д .. арее някъде другаде си обсъждайте глупостите .. ТУКА Е ЗА ПО-ГОЛЕМИ хахаххаха :Д :*

Колко правилно го каза!
    И не, не се ядосваме. На мен направо ми е жал, че такива неграмотни хора се излагат...

Някъде да съм казала,че съм пияница,че пуша или че се еба ? Не! Като не ме познаваш не говори .. Питам ви за дискотека не за мнение на моите изкази Са ако обичаш и нямаш друго кво да кажеш , аре хои си гледай ДЕТСКИТЕ ФИЛМЧЕТА :*

Ъъ .. ако обичатеее... " П.П. Anincety.we - Ти си фен на анимета, нали? Мой човек! " - Тва да не ви е дискусия за анимации ;д .. арее някъде другаде си обсъждайте глупостите .. ТУКА Е ЗА ПО-ГОЛЕМИ хахаххаха :Д :*
    Пак нападаш като видя, че още един потребител (anincety.we) ти каза горчивата истина...
    И какво като харесват анимета? Аз също ги харесвам. Всеки си има вкус и право за избира!
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-25-2013 на 07:54

Функционалната неграмотност е ниво на уменията за четене и писане, което е недостатъчно за извършване на ежедневните дейности, изискващи четене над начално ниво. Тя се различава от неграмотността в тесен смисъл, която е свързана с пълна невъзможност за разчитане на прости изречения.

НЕГРАМОТНАТА в този случай си ти , защото всяко изречение започва с главна буква.Може би е друга думата,която търсиш , но както и да е

арее някъде другаде си обсъждайте глупостите ..
    Глупости!? Извинявай, но не можеш да даваш мнение за аниметата, щом не си ги гледала!
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-25-2013 на 08:21

Забелязах, че на почти всеки свой пост слагаш '' :* ''.
    Какво казваш с " :* " ?

Авторке, вместо да се заяждаш малко се поучи от по- големите. Научи се на български... това е срамота. Може да съм по- малка от теб, но знам поне най- елементарните бг правила. Сори, Майкъл.
    И за какво да ти завиждат? Че не можеш да пишеш на родния си език. Ти си едно от онези разглезени хлапета и тия думи като " кучка" можеш да ги употребяваш само вкъщи.
    П.С. Не можеш да кажеш на никой да се маха.

Ей, голямата

ДЕТСКИТЕ
    Този път не каза деЦки.

+1

Функционалната неграмотност е ниво на уменията за четене и писане, което е недостатъчно за извършване на ежедневните дейности, изискващи четене над начално ниво. Тя се различава от неграмотността в тесен смисъл, която е свързана с пълна невъзможност за разчитане на прости изречения.

НЕГРАМОТНАТА в този случай си ти , защото всяко изречение започва с главна буква.Може би е друга думата,която търсиш , но както и да е
    Даже даваш уроци по български език!

ТУКА Е ЗА ПО-ГОЛЕМИ хахаххаха :Д :*
    Наистина ли е за големи? Не знаех..

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Забелязах, че на почти всеки свой пост слагаш '' :* ''.
    Какво казваш с " :* " ?
    Да бъде по- интересно детето

Цитирай Първоначално написано от oliiw Виж мнението
    Да бъде по- интересно детето
    Може би. Или няма какво друго да сложи.

Да,скъпа, тук е за големи, знаем, затова и сме тук. Но също така форума е и за грамотни хора...Така че ти какво търсиш тук?!
    И преди да пишеш се научи каква е разликата между "анимета" и "анимации"
    И имам още мнооого какво да кажа, но не смятам да падам на твоето ниво...

Такам, авторката, първо да се научиш какво е "анимация" и какво "аниме" (ама аз какво ли и очаквам от такова същество като теб), второ, като са глупости, не си прави труда нито да ги четеш, нито да ги обсъждаш, а най-добре хич не се появявай повече тук, защото както каза потребителката преди мен, форумът е за грамотни хора. Трето, вместо да си млъкнеш и да вземеш да се скриеш някъде, ти продължаваш да си отваряш устата и да бълваш пълни с правописни и пунктуационни грешки глупости, емотиконки и т.н. - простотията ти няма край. Затова не се учудвай, че направихме такива романи, всеки нормален човек би се раздразнил от това.

NEMA PA DA SE NAUCHA ! Emi vi6te sa "BEZGRESHNITE "TVA NE E TEMA ZA PRAVOPIS , KOITO ISKA DA SI GO OBSUJDA NQKUDE DRUGADEEE !! A ZA ANIMETA I ANIMACII NE ME GREE .. MISLQ CHE SE PODRAZBIRA .. HOI GLEDAI SI SAKURA I NARUTO LI TAM NE ZNAM KVI BQHA .. iiiiii TIHO ! :*

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си