- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Евреите
Тъкмо бях тръгнал да пиша един много дълъг пост за "подкрепата" на Сталин към Хитлер, но като прочетох това за бялата раса се отказах.... момче, ти си поредният промит мозък.. Дори Хитлер не е вярвал в глупостите за "бяла раса", "чиста арийска раса", "унтерменши и юберменши"Преди няколко години бях гледал снимки на араби, турци и монголци в немски униформи, кълнящи се във вечна вярност на Фюрера. Това какво ти говори? Чувал ли си че Хитлер е бил подпомаган точно от ционистите за да дойде на власт. Знаеш ли колко пари е дал Хитлер на Хинденбург, за да го назначи за канцлер? Откъде са дошли тези пари? Явно си малоумен, щом досега не си разбрал че евреин не е равно на ционист и капиталист. Аз също съм против държавата Израел, трябва да се осъдят и разстрелят всички отговорни за войната в Палестина, но да се слага всичко под общ знаменател, това е присъщо само на малоумниците. Има евреи-капиталисти, убийци, алчни за власт и пари - те трябва да бъдат изпратени в трудови лагери или разстреляни (в зависимост от тежестта на престъпленията им), има евреи - истински комунисти, отдадени на идеала и дали живота си за него. Това важи за всяка друга страна. Може ли да кажем, че всички германци са били нацисти по онова време, след като в Нацистка Германия е имало силно развито партизанско и антифашистко движение?
Комунизма разделя хората на добър/лош, алчен/честен, егоист/мислещ за народа, нацизма разделя хората на черем и бял. Щом си черен си виновен, каквито лозунги издигаше една наркоманска агитка на известен столичен отбор. Айде чакаме нацизма да дойде.. Аз прогнозирам съвсем различно развитие на света след 20 години
П.П: не наричай нацизма национал-социализъм. Нацизма има толкова общо със социализма (пък бил той и национален), колкото магарето с космоса. Нацизма е обслужвал предимно едрите капиталисти, които пък от своя страна са давали подкрепата си за него. На бедните е обещавал да ликвидира богатите, на богатите е обещавал да запазят статута си. Това го има написано и доказано черно на бяло.
Гледай този филм - http://zamunda.net/details.php?id=179029&hit=1
Последно редактирано от RedArmy : 06-03-2013 на 21:43
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.