- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Рисуване
11 клас съм и догодина ще кандидатствам в университет. Бях си намислила да следвам едно, но най-много искам да уча за моден дизайн. Проблемът е, че никога не съм се занимавала сериозно с рисуване. Мога да рисувам сравнително добре но някога ми е трудно да нарисува това, което си представям. Също така никога не съм работила с цветове. Необходимо за кандидатстването ми ще е да мога да рисувам скици т.е. човешко тяло и дрехи. Мислите ли, че ще успея в рамките на горе долу една година да усвоя как да правя тези неща на задоволително ниво?
Да разбира се, стига да се отнасяш сериозно към уроците. Една моя позната за една година напредна много, и я приеха в УАСГ. Като си представиш, че тя не обичаше да рисува, но сега рисува перфектно. Стига да имаш желание, ще успееш. Успех от мен![]()
^те повечето неща в УАСГ без рисуване приемат, само с математика
за университетите в България, където се учи мода, се кандидатства с портфолио...т.е. може и друг да ти е направил рисунките, а ти да си ходиш на уроци, само за са се справиш със следването след това
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Разбира се, че ще успееш, ако си напълно отдадена на занаята си.Успех!!!!!
Защо нас питаш? Физически е възможно, но ти си знаеш търпението, нервите, постоянството...
запиши се на професионални уроци
+ това мисля, че изпитът не е "това, което си представяш"
научи се в натура или поне като гледаш нещо, да го рисуваш добре
и да знаеш, че в модния дизайн е голямо връзкарство и голяма борба (поне така знам за едно място, няма да коментирам какво е)
И аз смятам да кандидатсвам като дойде моят ред, но с промишлен дизайн![]()