.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Рисуване

christina95
    Guest

Рисуване

11 клас съм и догодина ще кандидатствам в университет. Бях си намислила да следвам едно, но най-много искам да уча за моден дизайн. Проблемът е, че никога не съм се занимавала сериозно с рисуване. Мога да рисувам сравнително добре но някога ми е трудно да нарисува това, което си представям. Също така никога не съм работила с цветове. Необходимо за кандидатстването ми ще е да мога да рисувам скици т.е. човешко тяло и дрехи. Мислите ли, че ще успея в рамките на горе долу една година да усвоя как да правя тези неща на задоволително ниво?

Мега фен Аватара на ameli
    Ако посещаваш уроци и си сериозна, би трябвало да успееш.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Можеш да ходиш на уроци по рисуване и да станеш добра. Трябва да си упорита, трябва постоянно да се упражняваш, ако наистина искаш да учиш за моден дизайн.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Запиши се на уроци, но рисувай и извън уроците. Там ще ти дадат техники и начини да рисуваш, които ти трябва да усъвършенстваш сама. Време имаш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Време няма. Най-вероятно няма да успееш. Съжалявам, но това е тъжната истина. Рисуването хич не е лесна работа. Аз също най-вероятно няма да успея да се подготвя за кандидатстване с русуване след 12-ти клас, въпреки че имам още цели 3 години, а се занимавам с това сериозно от 1...Но всичко зависи от човека, важно е желанието, длъжна си да пробваш, може и да успееш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^това са глупости, евентуално за академията ти трябва толкова време, макар че дори и за там е прекалено много

ако имаш чувство за пространство и елементарни умения, за 2 години няма място, за което няма да си подготвен
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си