Така мойта история е малко смахната , но ... Така ходех с едно момче , но той се държеше ужасно с мен , много го обичах , но той не го оценяваше . Тогава започнах да излизам с друга компания и един ден ми стана много студено и един много добър приятел ме гушна , за да ме стопли , аз почувствах пеперудите в корема си и реших , че трябва да скъсам с него .Скъсахме и той започна да ме убижда и аз се стресирах , беше ми все тая , чувствах се кучка и той тогава осъзна , че ме обича и започна да се реже , всички обвиняваха мен , чувствах се ужасно .. Тогава момчето което ме стопли си призна чувствата към мен и ми предложи , аз не можех да откажа и реших да приема . От тогава започнахме с леките целувки и гушкането , чувствах се върховно , но преди 1 година почина майка ми и се навършвааха 1 година и 2 месеца и аз се чувствах ужасно и не мислех , толкова за него а за нея . Той искаше да го целуна , а пък аз нее ... Бях ужасно садната и не знаех какво да направя , да и все още , иска да ме цулуне с език , аз не искам и той мисли , че ме е гнус от него . Кажете ми ( дайте инструкци ) как да ги целуна и кажете ми виновна ли съм найстина за 1вото момче , благодаря все пак !