- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли причина ?
Има ли някаква причина след като тръгнах с дадено момче , той да се държи студено с мен и да се отдръпва от мен ?
Преди да тръгнем бяхме по-близки от колкото сега .. не знам моля ви помогнете ми![]()
Въпроса ми е какво да му кажа или да му намекна ,за да разбере ,че не прекарваме много време заедно и ваобще не се сържим като двойка.. ?![]()
най-вероятно е загубил бас и е тръгнал с теб
просто го скъсай преди той теб да те е
Моля те, купи си учебник по български език, пък тогава ходи по гаджета. Очевидно не ви е дорасъл акълът за връзки.![]()
Моля ви ако ще коментирате , това да е по въпроса ми![]()
е кво да коментираме бе върви си го питай що прави така ние ли знаем или искаш да налучкваме
Аз просто исках да ми дадете съвет как да му намекна , че не го чувствам вече толкова близък ? :–)
Добре хайде да ми кажеш какво правиш в този форум,след като единственото което се предполага,че правиш е да се заяхдаш ?
Става ли ако обичаш да напуснеш![]()
ще се повторя,но
... просто го попитай какво не е наред
(като преди това помислиш добре дали не се филмираш)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Обикновено връзките започват с фанфари и фишеци и не е много редно който и да било от героите да се чувства пренебрегнат.
От друга страна момчето ти може да няма опит с момичетата,да му е неловко да не знае как точно да се държи.
Може и да е имал други проблеми на главата и просто да не си е и помислил,че ти може да изтълкуваш поведението му като студено.
Затова те и посъветвах да си поговорите-без викове,драми и сополи,со кротце и со благо.
Това,което ти ми описваш не мога да го нарека ненормално,не и в една връзка между неопитни младежи,които не се познават много-много(каквито всъщност сте вие) ...ноу офенс
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn