Първоначално написано от
iceto20
Така... Ще си взимам таблет. Трябва ми помощ! Разполагам с бюджет от 1200-1300 лева, но ще ги похарча само за нещо което си струва.Не е казано, че таблетът трябва да е от 1200-1300 лева и всичко да се изхарчи. Искам цената да е около 1000, но да си струва. Таблетът ще се ползва за сърфиране в интернет, което включва гледане на видеа,четене и разглеждане на снимки в уеб страници.Също така и за гейминг. Ако ще ми предлагате Windows 8 таблет, ще го ползвам за PC гейминг, тоест не за мобилни игри като Angry Birds, Cut The Rope и тн. Заради това трябва да има доста можен процесор и сравнително добро видео. Не искам предложения от операционни системи като Android, Windows RT. Или ще е iOS или Windows (пълна версия). Таблетът ще го ползвам за гледане на филми с HDMI Out през HDTV-то ми, така че (АКО МОЖЕ) да поддържа Full HD.(Също така имам въпрос относно "Aspect ratio", понеже iPad е с 4:3, ами телевизорът ми 16:9, доста грозно ли ще изглежда като се разшири ?), ще е хубаво ако Aspect ratio му е 16:9;16:10. Стига ми да има 720p предна камера, а за задната "Who gives a sh*t". Бих искал да мога да си пусна "Skype" и да играя "Minecraft" (пълна, не мобилна версия) с приятели, он-лайн, без проблеми. Ще е перфектно ако таблетът подкарва игри като League Of Legends на средни настройки с поне 40 fps, но не ми се вярва за тези пари това да стане. Също така искам да попитам дали ако си закупувам такава техника ще ми излезне по на "далавера" ако е от чужбина с доставка, и ако да, от коя държава би било най-изгодно. Благодаря ви за отделеното време и също така ако помогнете. Съжалявам ако има грешки.