- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против брака
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
@Ivaaaaa, пет ли са "а-тата", хаха, прозвуча малко слабохарактерно и като човек без капка лично мнение в себе си.. или си малка.. сигурно последното....
амии децата са нещо съвсем различно
те са отговорност и, ако ги сравнявам брака, той ми изглежда като ммм нещо несериозно
смис това вече може да е повод за раздяла
аз не искам деца, поне засега
някак не мога да поема тази отговорност и нз дали мога да се справя
и ако един ден реша да поискам дете и човека до мен не желае това може би това ще е причина за раздялата
казано с други думи
тъпо е да се разделиш, заради нещо толкова как да го кажа мм повърхностно, но децата са друга тема и е повод за раздяла, макар че знам ли
не мисля, че има изобщо двойки, които не искат деца
Ти си като кон с капаци.
Разшири си малко мирогледа, защото в бъдеще това може да ти навреди. На мама мусаката вероятно не е най-добрата, която съществува, просто е единствената, която си опитвала.
Не съм се опитвала да те обидя. Беше просто сравнение и съвсем чистосърдечен съвет
Факт е, че заклеймяваш като тъпи неща, които не разбираш. И твърдиш, че не съществуват неща, които просто не си срещала. Това е ограничен мироглед. Гледаш на света само от собствената си камбанария и приемаш мисленето си за меродавно за останалите. Не е добре.
Аз приемам, че има хора, които не разбират брака и не го подкрепят, но не твърдя, че това е тъпотия, само защото аз съм привърженик. Нали?
Споко бе, къде видя обида.. даже напротив, дава ти приятелски съвет.
Зависи доколко намеренията на твоя човек към теб са сериозни![]()