.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 291

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ако беше баш така... нямаше да има доживотни връзки и семейства..
    Да, любовта си заминава след време, но обичта след влюбването - остава за винаги.
    Всичко е възможно, но хора , които са решили да имат деца, мисля че са достатъчно зрели, за да го искат.
    Щом не е така да разбирам ли, че имаш умението да се влюбваш, когато пожелаеш, в когото пожелаеш? Че можем да не изневеряваме, въпреки желанието да го сторим не оспорвам. Обаче не можем да забраним на чувствата си да чувстват.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Щом не е така да разбирам ли, че имаш умението да се влюбваш, когато пожелаеш, в когото пожелаеш? Че можем да не изневеряваме, въпреки желанието да го сторим не оспорвам. Обаче не можем да забраним на чувствата си да чувстват.
    Да се влюбиш повторно в друг човек може, но отново те питам как просъществуват толкова много бракове до живот? Защо още баба ми или дядо ми не са изневерили?

anonymous708973
    Guest
    Защо още баба ми или дядо ми не са изневерили?
    Или ти не знаеш за това?

Да се влюбиш повторно в друг човек може, но отново те питам как просъществуват толкова много бракове до живот? Защо още баба ми или дядо ми не са изневерили?
    Човек не бива да се кълне във вечна любов, тъй като не зависи от него. Идеята на клетвата е да спазиш обещанието си. Щом може да се влюбиш повторно защо се кълнеш във вечна любов, след като това, в което се заричаш е извън властта ти? Природата не се интересува от това: дали баба ти е вярна да дядо ти! Нейната цел е да продължи рода, нейната задача е да създаде деца.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Баба ми и дядо ми бяха женени над 50 години, но това не значи, че не са си изневерявали.
    Недей бърка брака до живот с вечна любов.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Баба ми и дядо ми бяха женени над 50 години, но това не значи, че не са си изневерявали.
    Недей бърка брака до живот с вечна любов.
    Ама те може да са изневерявали тайно (както и моите ) , но не са се развеждали!
    И както казах.. едно е любовта, друго е създаването на дълготрайно семейство...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ама те може да са изневерявали тайно (както и моите ) , но не са се развеждали!
    И както казах.. едно е любовта, друго е създаването на дълготрайно семейство...
    Именно. Затова отговорът на въпроса ти как просъществуват толкова дълги бракове, ако хората може да се влюбват повторно е: на основата на взаимна изгода. Както всяка добра сделка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Именно. Затова отговорът на въпроса ти как просъществуват толкова дълги бракове, ако хората може да се влюбват повторно е: на основата на взаимна изгода. Както всяка добра сделка.
    и бракът е една взаимна изгодна традиция

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Да.
    И плюс това не пренебрегвайте времената, в които са живели нашите баби и дядовци. Няма нищо общо със сега, когато можеш да се разведеш за месец по взаимно съгласие и като цяло разводът се приема за нещо нормално (както и трябва да е)

Ако ще се омъжвам, ще да е по нашите закони, че тук положението е много по-тежко с развода.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си