- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против брака
не се прави, че не разбра какво исках да кажа...или може би наистина не разбра
ще го кажа с други думи
това, че се жениш може за някои (за повечето) да означава, че нещата са сериозни, но кво пречи да сте си сериозни и без да се жените, какво може да докаже това?
пълни булшитс
Нищо не пречи и преди това отношенията да са си сериозни
Но бракът придобива съвсем различно значение на отношенията малко или мноог .
@LadyDi, не знам с кво впечатление да оставам от коментара ти.... даваш ми акъл ли..? Това с второто лице да не разбирам себе си.. един вид, че не ми даваш акъл ли е.... Все тая, не мога да ти се сърдя.
Та.. след няколко дена ми предстои сватба, не моята (слава Богу).. и се интересувам, някой ако е запознат точно с ритуалите и не само.. традициите.. помня някво разбиване на врата, за да се зима булката... бла-бла.... Интересува ме, аз съм от страната на младоженеца.... трябва ли да правя нещо по-специално или само да крася пейзажа....?
Не ти давам акъл. Обяснявам си гледната точка. Просто ползвах второ лице, щото ти ми беше на мушка
"Традицията" за краденето на булката предполага младоженецът и неговите приятели да я преодолеят някакви препятствия, за да я "заслужат" или стигнат до нея. Това може да включва различни игри/препятствия, които може да се преминат с хитрост или с пари. Накрая може да се наложи да се натиска вратата, зад която е скрита булката. Навсякъде е различно. Но ако не ти се занимава, може просто да красиш пейзажа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не само за този обичай, за него само се сетих, а по принцип. Подписване, Баш жененето и ресторанта... А и трябва ли нещо с родителите на моята дама да правя, те като са им леля и чичо.... някви по-специални работи.... Абе ВСИЧКО !
Освен ако младоженците не поискат нещо от вас, тогава работата ви е да стоите отстрани и да бършете деликатно сълзи.
Е, тва си зависи вече от теб и от това колко си близък с булката.
Предполагам, защото дамата ти иска да танцува с младоженеца?
Да не си кум?![]()
Кумчо Вълчо съм, голяма лисица.... не съм кум, ама така трябвало.. те били близко семейство, както споменах.. леля и чичо са на младоженеца.....
e, голяма работа
аз не съм танцувала с половинките на братовчедките ми
ти близък ли си с булката? щото ако не си, тогава ти предстоят около 3 минути много неудобно клатушкане по дансинга
Ама ти женена ли си, бе...?
Ми бил съм на друга сватба тука в София на маса с въпросната сегашна булка.. тва близко ли е... после съм я виждал и на улицата... АхАХах.
Не съм, защо изобщо трябва да се доближавам до нея, освен когато й давам пари, дори не искам и аз да ги давам.... кви 3 минути, баси.. моите танцови умения са нещо такова... http://24.media.tumblr.com/b34794ee5...ov99o1_500.gif
ахахахаххахаах
ми обясни на приятелката си, че не искаш и не ти е удобно
+ това на булката едва ли ѝ е до всеки полупознат дето е поканен на сватбата ѝ, оставете момичето да си танцува със законната радост и с баща си, и със свекър си, и с кума си - тва са мъжете, с които трябва да танцува
Точно и аз съм с такива мисли.... некви непознати да идват да танцуват с теб....
Чудесно, осведомих се.. даже прекалено... (женена си).
че то това почти всички го знаят... ?
Второто ми име е Почти, явно за това не зная.... тъпо, на колко си, защо се ожени...? Не мислиш ли, че тази тема не е за теб.. малко си пристрастна....
защо да не е за мен? аз съм ЗА бракаи си обяснявам защо
айде сега, дискриминация!
иначе съм на години... по-близо до 30, отколкото до 20 вече![]()
Защото едва ли женен човек ще е против брака, освен ако не му предстои развод.
За годините.. младееш, поне текстуално.
Има ли тема в която си споделяла за съвместния живот и тем подобни работи.. битовизми, а-у...
аз пък не съм съгласна, винаги подхожда адски зряло спрямо спора/дискусията. Мога да го кажа, съдейки от собствените си реакции на нейни постове, а именно не поражда в мен желание да я затапя, както доста от съфорумците, които обикновено скачат настървено да ти кажат колко си зле, защото мислиш еди- как си и ме предизвикват с поведението си да съм по- harsh в коментарите си. Та, доволна съм от Лейди-то. Не че я интересува, ама да споделя хаха :Д
когато питат - давам съвет
ама чак да разказвам някакви конкретни случки, май не
не вярвам да се интересуват от моя семеен живот, че да им го навирам в лицата
нещо те интересува ли?
edit: за да стигна до брака, по начало трябва да съм имала про убеждения, м?
Интересуват ме много неща, но са обикновени и нямат нищо общо с тази тема.... та за това питах за друго място на което да си споделяла. Относно това да не пишеш в темата... не се пали, беше шега. Чувството за хумор се губело с напредването на възрастта.. може и да е вярно.
Знам, че ЛС е лично съобщение, но не знам какво е лично съобщение.