.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 291

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Можеш да си във връзка с окови и без да си женен/омъжен. Този един подпис де факто нищо не променя, просто хората с годините се променят и отдават промяната във връзката си на една хартийка и една халка. Де факто брака дава правна защита най-много за децата, ако семейството има такива. Най-елементарно обяснено е така. Иначе дали сте събирали рода, подписали сте се, казали сте -да. Не е от такова значение,но пък,ако държите са е "озаконена" връзката - защо пък не.
    Има и хора,вярващи,при които тва е закон...
    Не съм нито против,нито за. Ако някой ден съм срещнала своя човек и искаме - ще се бракосъчетаем,ако имаме такива желания.
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Можеш да си във връзка с окови и без да си женен/омъжен. Този един подпис де факто нищо не променя, просто хората с годините се променят и отдават промяната във връзката си на една хартийка и една халка. Де факто брака дава правна защита най-много за децата, ако семейството има такива. Най-елементарно обяснено е така. Иначе дали сте събирали рода, подписали сте се, казали сте -да. Не е от такова значение,но пък,ако държите са е "озаконена" връзката - защо пък не.
    Има и хора,вярващи,при които тва е закон...
    Не съм нито против,нито за. Ако някой ден съм срещнала своя човек и искаме - ще се бракосъчетаем,ако имаме такива желания.
    Напълно ми се припокрива мнението с това. Само дето аз съм си намерила човека, с който искам да преживея подобна вечер. Кеф ми е роклята, кеф са ми халките, кеф ми е да си хвана аверчета за кумуве, за шаферки и шафери. Пък и ще доставя удоволствие на бабите и дядовците ми, които много държат на брака. Иначе не мисля, че имам някакви други доводи. Едно грандиозно празненство, в името на новото семейство (или поне така изглежда отстрани). (: На мен лично ще ми бъде голяма емоция.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Бракът не е нито една обикновена хартийка, нито формалност, нито сигурност за жената. Бракът е чисто и просто вътрешната убеденост, че искаш да си с този човек и искаш да го обявиш пред всички по старомодния начин - като се подпишеш за този човек и за общия ви живот заедно. В този ред на мисли, аз съм за брака, но за брака между хора, които вярват еднакво в него. Аз вярвам и моят мъж вярва, затова и се оженихме. Който не вярва, нека живее с половинката си. Който иска само дете, нека има само дете. Бракът не е отживелица, а е въпрос на собственото ти усещане, затова и няма как хората да са единни в мнението си за него.
    И с това съм напъъъъълно съгласна. Убежденията ми са същите.
    Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 06-03-2013 на 06:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си