.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 291

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно от теб не очаквах да си против брака.
    о.О

И защо?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    о.О

И защо?
    Ами, точно защото... от какъв зор ще ти бяга по тъчлинията? На теб каква ти е сигурността, че ако тръгнете да се разделяте, няма да си на пътя?
    Не казвам, че това е моето мнение и моите причини, но очаквах да изтъкнеш нещо подобно.

Хората, които са против брака, още не са готови или просто не искат да поемат толкова голяма отговорност към друг човек. Много по-лесно е просто да си хванеш куфарите или пък да изхвърлиш някого от апартамента, в сравнение с тичането по съдилища и бракоразводни адвокати. За мен брака е по-скоро жест и демонстрация към половинката, засвидетелстване на чувствата, които имаш и нивото на обвързаност, което би искал да имаш. Имам чувството, че живеем в епохата на Егоизма и неспособността на някои да се доверят на другия е взела връх. Аз лично бих искала да се омъжа някой ден, ако правилният човек е до мен, разбира се.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

За брака съм и не разбирам хората,която предпочитат да живеят на семейни начала и да нямат брак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си