.
Резултати от 1 до 25 от общо 291

Threaded View

Супер фен Аватара на JDeel
    Сигурност - друг път. Брака в масата от случаите не е по-различно от затвор. Може да има редки изключения където и двамата изключително много ценят това нещо, това не бива да се отрича, но на практика масово нещата не стоят точно като по приказките.

- В семейството на баба ми е имало редовни кютеци.
    - В семейството на другата ми баба - диктаторство.
    - В семейството на родителите ми имаше скандали и хвърляне на столове. Също така изневери и от двете страни (по различно време)
    - На братовчедките ми баща им биеше майка им преди - това стана ясно съвсем случайно когато майка им си призна на моите родители, иначе никой не си е и помислял преди това че са имали проблеми. Сега не знам как е, не съм ги виждал отдавна.
    - На приятелите ми техните родители се оказа че също не се разбират добре и има кютеци. И това го разбрах съвсем случайно, като никога преди това не бях си го и помислял - пред хората са много мили хора.
    - За едни съседи си мислех, че са идеалното семейство... докато той не се появи един ден с молбата да изкарам на моя име SIM карта на Globul, понеже негов приятел не искал да получава писмата в пощата си.
    - Преди години с шпионски софтуер разбрахме че мъжа на една моя приятелка й кръшка. Разведоха се после.
    - Друга моя приятелка още преди години ми е споделяла, че мрази мъжа си защото пие. Още са заедно обаче. В този случай тя е с прекомерни претенции, човека си пие по една малка чашка вечер след работа с мезенце.
    - Друга моя приятелка иска да се махне от нейния - не споделя интересите й, чужд й бил. Но имат деца големи колкото вас тук. Примирява със ситуацията засега, но все повече я гложди.

Брака е нещо хубаво като идея, което най-често прераства в извинението да не се предприемат мерки за освобождаване от даден проблем, или в основната причината да се продължават опитите по спасяване на семейството.

Иначе е романтично като срещнеш някой да искаш да се вземеш с него и наистина да го направите. Най-вече заради приказките и филмите това нещо се превръща в мечта за много момичета, пък и момчета. Само дето в приказките за семейния живот се казва единствено "И те живяли дълго и щастливо до края на живота си". Буквално приказката свършва със сключването на брака, нататък явно няма какво интригуващо да се разкаже.

Иначе едни умни хора са казали - когато нещо върви добре, не променяй нищо. Брака освен кирливия подпис е и много силна идея, която действа на съзнанието и подсъзнанието. За тези двойки които на следващия ден ще се почувстват по-свободни от преди, нещата могат и да тръгнат добре. За другите обаче... тцък.
    Последно редактирано от JDeel : 06-03-2013 на 15:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си