.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Повече от фен

Май ме отряза, а?

Да кажа, че съм на 20г и досега не съм имал нито една приятелка. От скоро харесвам едно момиче и събрах кураж и я заприказвах. Днес се опитах да я почерпя, но тя отказа, и аз и казах следващия път тогава.
    След това си писахме във фейсбук. След няколко часа тя бе написала следното на стената си.

Az ne sym tazi koqto si tyrsil,moje da me iskash..
    No sarceto plache i jiwee za dryg..
    Syjalqwam no taka e w lubowta ponqkoga...
    Ti iskash nqkoi toi teb ne..
    A tozi koito te iska ostawa s razbito sarce...
    twa e istinata greshna sym pred tebe...
    Единственото, което ми идва наум е, че ме отряза недиректно с това съобщение. Вие какво мислите?

доста филм за 20 годишен

Повече от фен
    Е, такава е интерпретацията ми към това съобщение, което е написано като стихотворение.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Нищо не ти пречи отново да опиташ, тя не ти е казала директно 'съжелявам харесвам друг, няма да се получи с теб' нали?

Цитирай Първоначално написано от mcfe Виж мнението
    Да кажа, че съм на 20г и досега не съм имал нито една приятелка. От скоро харесвам едно момиче и събрах кураж и я заприказвах. Днес се опитах да я почерпя, но тя отказа, и аз и казах следващия път тогава.
    След това си писахме във фейсбук. След няколко часа тя бе написала следното на стената си.

Единственото, което ми идва наум е, че ме отряза недиректно с това съобщение. Вие какво мислите?
    във фейсбук едно момиче поства нещо и 20 момчета си мислят че е за тях ахахахахаха излез от филма ахахахахахахахаха

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от just_a_girl2007 Виж мнението
    във фейсбук едно момиче поства нещо и 20 момчета си мислят че е за тях ахахахахаха излез от филма ахахахахахахахаха
    +

Цитирай Първоначално написано от just_a_girl2007 Виж мнението
    Точно!
    Бива ли да си на 20 години станал и да разсъждаваш като на 14? Разбирам на теб да ти го е пратила лично или да ти е намекнала по някакъв начин, че е за теб, но тя просто си го е постнала, понеже и харесва най-вероятно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Може да е за някой друг, едва ли си толкова значим в нейния живот че да ти посвещава цитат във фейсбук.

П.П. Бахти докъде стигат младежите...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

П.П. Бахти докъде стигат младежите...
    Разликата ни в годините е само 5. От моята гледна точка, сме на почти една възраст.

П.П
    ЧРД!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Между ушите ти е въпроса какво има и на колко се чувства.

П.П. Мерси.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ако разликата в годините ви е 5, а ти си на 20, с това съобщение, което си е постнала, не мисля, че тя е на 25, по - скоро е на 15. И тук идва въпросът ми - защо 20 годишен се занимава с 15 годишна и как я чувства на една възраст с него? Май на задклавиатурното устройство процесорът му дава грешки.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен
    Говорих за valdesbg. Момичето е с 1-2 години по-малка от мен.

Пак ти е сбъркана темата. Отново, нормално ли е на 20 години човек да се чуди дали нещо, което някаква мадама си е написала на стената във фейсбук, се отнася конкретно за него? Аз лично, ако имам някакви такива въпроси, викам момичето на кафе и се разбираме. Ако толкова не иска да излезе след втората, третата покана, очевидно е, че не иска да излиза с теб. Следователно не е толкова емоционално свързана с теб, за да си пише по стената неща конкретно за теб.
    Ако трябва да ти говоря с цифри, вероятността написаното да се отнася конкретно за твоята личност, то вероятността е точно
    P=(1/броя на всичките й фейсбук приятели от мъжки пол, които не са й роднини и са във възрастов интервал +-2 години);
    Това е вярно при равни условия за всички кандидати.
    Вероятността да се отнася за човек, който изобщо не се занимава с глупости и е извън фейсбук, имаме събитие, на което търсим вероятността да се случи при събитие, което вече се е случило и двете са несъвместими, което прави вероятността точно
    P=(резултата от предното смятане)*(същата сметка, само че за n-1 човека, ако е друг от списъка й с приятели)+(1/приятелите от същата категория извън фейсбук)*(1/същия брой-1).
    Направи си сметката каква е вероятността да го е писала за теб и излез от фейсбук.

Повече от фен
    Нека да поясня, че аз не ползвам facebook.com, но го правя само заради това момиче.

Добре, нека да си представим, че НЕ СЕ отнася за мен. Ако теоретично момичето пък наистина харесва друг, да продължавам ли с опитите си да я заинтригувам? Малко се отклонявам от темата, но според вас кога да и кажа, че я харесвам, преди или след среща?

Последният път, когато казах на момиче, че я харесвам беше в пети или шести клас, от тогава не съм харесвал друго или пък излизал с момиче когато и да е било, така че можете да си правите изводите какво мога и не мога, а именно "целуването".
    Последно редактирано от mcfe : 06-02-2013 на 20:31

Цитирай Първоначално написано от mcfe Виж мнението
    Нека да поясня, че аз не ползвам facebook.com, но го правя само заради това момиче.

Добре, нека да си представим, че НЕ СЕ отнася за мен. Ако теоретично момичето пък наистина харесва друг, да продължавам ли с опитите си да я заинтригувам? Малко се отклонявам от темата, но според вас кога да и кажа, че я харесвам, преди или след среща?

Последният път, когато казах на момиче, че я харесвам беше в пети или шести клас, от тогава не съм харесвал друго или пък излизал с момиче когато и да е било, така че можете да си правите изводите какво мога и не мога, а именно "целуването".
    Питаш теоретично. Добре. Попадаш в ситуация, в която имаш четири възможни изхода - да харесва теб,но да не се отнася за теб, да харесва някой от фейсбук и да се отнася за него, да харесва някой извън фейсбук и да се отнася за него и да не си харесва никого, просто да публикува текст от нещо, който да я кефи. Следователно вероятността е:
    P=(1/всичките хора, които са потенциални решения)+(1/всички от фейсбук-1, които отговарят на критерия(минус 1 заради теб))+(1/тези извън фейсбук, които са потенциални решения-1, отново заради теб)+(1/2, защото това е вероятността да се отнася и да не се за никого е равна).
    Следователно вероятността да те харесва, но да не се отнася за теб, е доста под 50%, тъй като сбора на двете дава 1, изчисли го и ще сметнеш точната вероятност.

Така, ако си говорим извън теорията - питай я в прав текст какво иска, мисли и чувства.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    О, днес ми говореха за тази тема и колко е зле авторът й.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Тццц..доживях и такава тема.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ама ме бива по сметките, де.

Град
    Шоколадовия град
    Ех,ама само се хвалиш значи...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Ех,ама само се хвалиш значи...
    Еми похвали ме ти, де!

Град
    Шоколадовия град

Red face

E сега пред всички ли?
    Последно редактирано от pifiella : 06-02-2013 на 22:23

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    E сега пред всички ли?
    Разбира се

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Давай, кажи ни колко зле е авторът, че и на мен ми стана интересно за него.

А, не знам, можеш д провериш с точни стойности ТУК

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Разбира се
    Да не съжаляваш после?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си