- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам галакси клин!
Здравейте! Та както споменах и в заглавието много искам галакси клин!От Пловдив съм и не знам къде ги продават !Моля ви ако знаете къде се продават на по-сносни цени напишете в коментарите.
Много ми харесват и панталоните с цветя ,но на пешеходния мост и на главната са по 40-45 лв.Та ,ако знаете къде ги продават по-евтино също коментирайте !БЛАГОДАРЯ ВИ предварително!
Има ли мъжки дънки от тия модели?
За фланелки и обувки знам че има, но за дънки ме интересува.. Тханкс
В eBey има много евтини клинове и панталони,но доставката ще ти излезе по-скъпо и от поръчката.
Аз щях да си купувам оригинален ама вече цяла българия ги има :Дд а и им мина модата :Д
Една приятелка си беше взела от TerraNova.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Миналата година си бях взема фалшив галакси клин , на мен лично много ми харесват купих си го от mol sofia ( H&M ) .. Струваше 15 лева но пък е много удобен и хубав. Скоро ще си взимам оригинален никога не са спирали да ме кефят .
Търси по нета на всякъде ги има ... Скъпо - евтино ти ако си го искаш парите нямат значение. Оригиналния клин е марка
Black Milk между другото ...![]()
Виж в някои от магазините в мола в Пловдив аз моя си го зех от Теранова в мола ( в София )
В Ebay трябва да провериш дали пише, че доставката е безплатна и дали доставят до България. Аз лично винаги си намирам продукт с безплатна доставка и тук ми идва всичко точно. Ама за тая работа английски трябва да знаеш..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Е, ако млад човек не знае такова главозамайващо количество английски, за да си поръча парцалче по интернет... думи нямам.
Авторке, търси в ebay.co.uk, а не ebay.com
Пантерке, както виждаш питат безплатно ли е, къде да проверят, поръчват едно, а пък им идва с доставка, това какво говори - или че не гледат, или че не разбират.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow