.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

как да отидеш в чужбина без пари

Има един страхотен начин - организират се доброволчески програми за младежи - поемат се пътни разходи, настаняване и т.н. Една приятелка ходи така в Италия и даде страхотни отзиви. Ето я и самата обява: http://www.ngobg.info/bg/messages/7412.html

Абе то не ти плащат :Д пише доброволна работа :Д

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Много ми е гадно когато гледам все повече българи да отиват в чужбина и да ставаме все по малко а циганите и турците да се множат като мухи...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Цитирай Първоначално написано от mishopi4o Виж мнението
    Абе то не ти плащат :Д пише доброволна работа :Д
    не, не ти плащат, но ти покриват път и престой. Това е временно занимание, колкото да отидеш, да видиш, да свършиш нещо полезно и да се върнеш. Не бих пуснала предложения за емиграция, защото не я подкрепям!

Мега фен Аватара на Blab
    кауч сърфинг и стоп;

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Подкрепям, но пак ти трябват пари! Не може да идиш там и да се стискаш и да чакаш само на някви си помощи!

Цитирай Първоначално написано от DS Виж мнението
    Подкрепям, но пак ти трябват пари! Не може да идиш там и да се стискаш и да чакаш само на някви си помощи!
    така е, няма как без джобни

ganstero
    Guest

"По пътя" Jean-Louis "Jack" Kérouac

Аз лично дойдох в Париж с ТИР и 12лв. в джоба, които от румънската граница нататък не важеха за нищо (през Румъния понеже нямах паспорт). Седма година съм тук. Сега паспорт не искат дори и през сръбско. Ето какво трябва за чужбина-смелост, братовчед, дъзост и красота и...младост. Защото аз съм стар, доста стар, много(ама много) стар, та чак съм SPERSTAR. Както казваше букинистът -стопаджия Пламен Тушков, да този с книгите пред Кристал, та:"Сега на младите светът им е на длан, не е като едно време- гранични зони, железни завеси, партизанско минало и лоялност към Партията-майка,забрана за излизане на запад за всички (с изключение на децата на "другарите" де)...какво чакате? Да ида аз петстотингодишния ли?".

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    кауч сърфинг и стоп;
    това.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    кауч сърфинг и стоп;
    Сайт, нещо...?

Правила за публикуване