- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- как да отидеш в чужбина без пари
Има един страхотен начин - организират се доброволчески програми за младежи - поемат се пътни разходи, настаняване и т.н. Една приятелка ходи така в Италия и даде страхотни отзиви. Ето я и самата обява: http://www.ngobg.info/bg/messages/7412.html
Много ми е гадно когато гледам все повече българи да отиват в чужбина и да ставаме все по малко а циганите и турците да се множат като мухи...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
кауч сърфинг и стоп;
Подкрепям, но пак ти трябват пари! Не може да идиш там и да се стискаш и да чакаш само на някви си помощи!
Аз лично дойдох в Париж с ТИР и 12лв. в джоба, които от румънската граница нататък не важеха за нищо (през Румъния понеже нямах паспорт). Седма година съм тук. Сега паспорт не искат дори и през сръбско. Ето какво трябва за чужбина-смелост, братовчед, дъзост и красота и...младост. Защото аз съм стар, доста стар, много(ама много) стар, та чак съм SPERSTAR. Както казваше букинистът -стопаджия Пламен Тушков, да този с книгите пред Кристал, та:"Сега на младите светът им е на длан, не е като едно време- гранични зони, железни завеси, партизанско минало и лоялност към Партията-майка,забрана за излизане на запад за всички (с изключение на децата на "другарите" де)...какво чакате? Да ида аз петстотингодишния ли?".