.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Болки и кръв по време на секс

На почти 19 съм.Спала съм с 3 момчета.На 17 ми беше за 1ви път..но така се случи,че нямам приятел някъде от година и не съм спала с никой.Сега се виждам с момче само за секс,с което вече съм спала преди(бяхме заедно),но имам голям проблем.Много ме възбужда,само с една целувка и се побърквам..всичко е супер,но когато се стигне до същинската част започва мноогоо да ме боли.Всеки път му казвам и е внимателен в началото,но болката не спира през целия акт,а странното е че преди (той ми е 2рото момче) не ме болеше..Но започвам да изпитвам страх,защото забелязах,че няколко пъти има кръв след секса.Дали не е защото не съм правила секс от много отдавна или е нещо опасно.Незнам как да кажа на майка ми,защото тя знае,че си нямам приятел,някакво неудобно ми е да тръгна да и разправям,че се виждам с някой само за секс ,а иначе няма как да и обясня ,по принцип не и споделям такива неща,притеснявам се.А все пак ми трябват пари за гинеколог,все пак уча все още,не разполагам със собствени пари..

Повече от фен Аватара на DeHu
    Възможно ли е при игра с пръсти да те е разранил или нещо подобно? Със сигурност не е,защото не си правила секс отдавна.Колкото и да е неудобно е добре да отидеш при специалист,защото тук няма как някой да знае какво ти е точно.Ако толкова много се притесняваш от майка си може да избегнеш разни подробности.Кажи и ,че искаш да отидеш профилактично.Да не говорим,че с направление далеч не ти трябват големите пари за преглед.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На 19 си. Няма нужда да ходиш с майка си при джипито. Отиваш, взимаш си направление и си избираш лекар.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    На 19 си. Няма нужда да ходиш с майка си при джипито. Отиваш, взимаш си направление и си избираш лекар.
    Да.

Пише се "не знам".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си