- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Rabalka
А на мен не ми трябва да съм проста и злобна като тебе за да преценявам, че си жалка .
Farvel![]()
намери си живот о.О
Последно редактирано от ivanznikolov : 08-17-2023 на 08:06
Да, завиждам, че едната я минали хиляда, а другата, че няма мозък. Сигурно.Първоначално написано от 10722368
Рабалка може да е курва,ма е курва на място, целия форум я знае и винаги дава компетентни мнения,а ти си неква безизвестна и завиждаш....аре пускай си дисниченъл,гушкай Барби и остави другите!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
![]()
![]()
![]()
НЕ МОГА!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Т'ва ти беше целта, някой да ти обърне внимание, нали?!Първоначално написано от 10722374
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Хора,не се карайте,всички сме хора...Не съм педофил,но лошо няма на 15 да се чукаш вече,даже и по-рано-мода,какво да се прави!А дали сериозна връзка или не..няма значение,както се чувства добре човек така трябва да постъпи
Какъв ви е проблема? Всеки отговаря за себе си и прави това, което иска! Какви сте вие да обсъждате хората по форумите?