- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да живея с хомосексуалността?
Така като гледам проблемът ти не е, че си педал, а че си спекъл. Намери си подходяща среда с хора, които да те приемат такъв, какъвто си, рано или късно ще си намериш и приятел и туй то. Да се демотивираш и асоциализираш нема файда, само задълбаваш още повече. И гледай да имаш добро образование и професия, че иначе си заникъде.
Welcome to the Jungle...
Aко не друго, поне наближаваш възраст, в която хората са малко по-толерантни. И сам виждаш, че в тийн форум те нападнаха веднага
Докато не влязох в университета, не познавах някой открит хомосексуален. В курса ни имаше 5-6 (и от двата пола, а имаше и би). Никой не обръщаше внимание на това, беше си нещо съвсем нормално. В общи линии, докато не започнеш да се натискаш с разни момченца на улицата и да носиш пайетени неща и да ходиш на маникюр, всичко е ок.
При всички положения, говори първо с майка си. После и с баща си. След това някой най-добър приятел и малко по малко ще ти олекне. И ти гарантирам, че не си единственият гей на света, вероятно не си и единственият, писал в тази тема![]()
Хейтъри или не, благодаря ви на всички, че си изказвате мнението - ако не друго, то просто си правя извод в какво общество живея... ясно е, че проблемът ми няма да се реши от днес за утре, така че не ми остава нищо друго, освен наистина да съм доволен със себе си и това, което съм![]()
А относно казаното от DarkTemplar: По въпроса с доброто образование работя усилено, такива неща като "любов" никога не са ми били приоритет, просто е малко неприятно да гледаш как едва ли не ти си единственият самотник и то само защото не си падаш по момичета :Х
А бре аз искам се извиня на автора че бях малко груб щото сега като се замисля като "Зайче.." и "CupcakeKitty" ме отрежат ше зема и аз да обърна резбата![]()
амии недей да се жалваш а погледни на себе си като личности аз не се приемах и се самоизяждах отвътре,но видях че обратна или не аз съм много по-добра от много други и това ще го потвърдят един куп хора,които дори не подозират,че спя с жени! притеснението и това че не се приемаш ти се навира в очите точно от такива като този кон с капаци Fisherman на който му е много лесно да съди хората! Мисля,че сме достатъчно наказани с това, че ще намерим любовта по-трудно, че да ми мелят и глупости на главата! Разбира се, че никой не иска да си усложнява живота, но се случва и трябва да продължиш! С ВРЕМЕТО И ТАЗИ ОМРАЗА КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ, ЗАПОЧНАХ ДА МРАЗЯ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ,ЗАЩОТО ОМРАЗАТА КЪМ МЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА ! ВСИЧКИ УТРЕПЛЯЦИ КАТО ТОЯ ФИШКАТА ТРЕА СЕ ЗАТРИЯТ НЯКЪДЕ,ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ СЕ САМОИЗТРЕПЕМЕ,БИЛО ТО ЗА ТОВА ИЛИ НЕЩО ДРУГО! И ако имаш нужда да поговориш или каквотъо и да е ще ти оставя фейсбука ми на лично
![]()
Щом казваш че харесваш и момИчета, опитай да развиеш това. Намери си приятелка и пробвай да обърнеш нещата. Сега ти е шанса, с възрастта става все по-трудно. Да си с обратна орентация е болест на ума - не си се родил така. Нещо е объркало представите ти още от малък, но всичко е заблуда. Кокото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-скоро е имаш нормален живот и ще изпиташ в пъти по-голямо удоолствие от това да си с жена... съжалявам ако съм рязък и знам че това което те съветвам да направиш е изключително трудно - почити невъзможно, но има хора които са се връщали към нормалното и не съжаляват дори за миг! Успех!
Луди стават тези, които имат смелостта да се върнат към "нормалното" .. За тях вече си трябва сериозно лечение в лудница. Все пак това не е нещо, което избираме всеки ден. Човек се ражда такъв и с времето осъзнава своето различие. Той харесва момичета, колкото ти ако си момче харесваш своите приятели момчета.
Харесва как изглеждат някои момичетата, но сексуално той няма влечение към тях.
Представите няма кой да му ги обърка, тъй като най-вероятно е израстнал в хетеросексуално семейство. Той няма да послуша съвета ти, ако иска да бъде щастлив.
А сигурен ли си, че човек се ражда такъв, а не израства такъв? Щото представите не ти ги объркват, като ти дават за пример тати и тати или мама и мама. Може да си израстнеш в хетеросексуално семейство, в хетеросексуална обстановка, но да нямаш контакт с момичета, да търсиш внимание и да го получаваш от момчетата, да залитнеш в другата посока от собствените си колебания и мисли, да придобиеш "женски" навици и желания. И с времето всичко това да ти стане първа природа и да ти коства усилия да си върнеш нагласата.
Аз съм хетеро, ма като съм бил на 10, не съм харесвал нито момченца, нито момиченца. Въобще нямах либидо през този период.
Не, че убеждавам гейовете да си сменят ориентацията. Просто не мисля, че всичко е гени. Всъщност си мисля, че са слаб фактор. И ако някой се интересува от биология, от човешкото сексуално поведение, теми в тая област, да каже малко за ролята на гените в цялата работа. Колко според него точно биха "изкривили" човек.
Предполагам, че ако бях гей, нямаше да искам да ставам хетеро, както сега не искам да стана гей. Не намирам нищо лошо, но и не намирам причина за промяна. Тва, което искам да кажа обаче, е че вярвам, че ориентацията е най-вече въпрос на личен избор, колкото и несъзнателен да е той.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не е лоша идея и всички ултрасчета насрани да се самоубиете
аз имам приятел ,който е гей и пича си живее съвсем нормален живот ,както всички останали . Така че приемаш че си такъв и се радвай на живота ,защото е кратък.
бтв само в ограничена държава като България хомосексуализма не се приема за нещо нормално
Последно редактирано от cunt : 06-11-2013 на 16:20
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
В случая е прекалено повърхностно да говорим за ''нагласа'' имайки предвид неща, които са даденост.
Теориите за хомосексуалността са много, повечето от тях са направо смешни.
Нека да обърнем внимание на фактите ... Изследванията върху идентични близнаци показват, че ако единия се роди гей, другият има по-малко от 30 % шанс да се роди хетеросексуален.
Друго интересно проучване - колкото повече по-големи братя има едно момче, толкова по-вероятно е да бъде гей. Темата тук не се изчерпва с факта, че най-малкото дете обикновено е най-глезеното. Истината е, че когато майката е бременна с момче, тялото и възприема мъжкия ембрион като чужд обект и започва да произвежда антитела срещу него. Колкото повече момчета е имала една жена, толкова повече тялото и се адаптира и феминизира ембриона.
Това доказва, че когато говорим за хомосексуалност трябва да обръщаме внимание основно на гените и хормоните.
Следователно отговора на поставения въпрос - Да ! Човек се ражда такъв.
Самото израстване налага определено поведение, но не и сексуална ориентация.
Една от разбитите теории обяснява, че хомосексуалността при момчетата е резултат от отсъстващ баща и обсебваща майка. Тук обаче вече не говорим за гей като сексуална ориентация, а като поведение.
![]()
Последно редактирано от GUEST000 : 06-11-2013 на 19:28
Тези 30% идват от шанса начина по които е отгледан и втория близнак да е подобен на първия. За да е точно изследването, трябва след като близнаците се родят, да бъдат отгледани в различна среда и от различни родители.
Тук пък за мен много по-логично е влиянието на по-големите братя (начин на общуване, подигравки, унижения и всякакви неща които не са нормални попринцип) да е повлияло на развитието на по-малкия и промяната на представата му за нещата. Отново опираме до избор след раждането (несъзнателен разбира се)
И излиза - НЕ! Човек не се ражда такъв.
Не споря, просто изказвам мнение. И аз търся истината...
Тук сами си го фразираме "да се роди". Щото, двама идентични близнаци, от които единият в последствие е показал хомосексуални наклонности, ще са расли в идентична среда, където, ако на първият хомосексуалността му е провокирана от външни фактори, е вероятно да окажат влияние и на втория близнак.
Какво означава "не се изчерпва темата, с това че е най-глезено"? Имаме вероятно глезено дете, но и по-важното, израстващо в мъжка обстановка, където то често е най-слабото и "подчинено" на по-големите си братя, която обстановка можем да съпоставим до известна степен със затвора, където разбира се агресията и безморалността са опънати до краен предел, но въпреки това забелязваме тенденцията да се обръща летвата там. Не, че означава, че не е генетично, но има аргументи в полза на психологичното развитие на ориентацията, които не са оборени. Тоест, след казаното дотук, без подходящия анализ на данните, не мисля, че можем да заключим дали е вродено или не.
Но по-интересното е, че има знаци да е хормонално подбудена ориентацията, което означава, че в пубертета, когато повечето я установяват, хормоналните "аномалии" може да са много по-сериозен виновник.
Хубаво, все още говорим за биологични фактори. Но, ако предположим, че пубертета е главният виновник за ориентацията, то при нормализирани хормонални нива, би трябвало да се промени повторно. И ми се струва, че след като са се определили по един начин, нежеланието да се променят на повечето е причина да останат хомосексуални. Иначе казано - избор.
Без да се подплати тезата с факти можем да бълваме алтернативни теории. Времето ще покаже каква е природата на ориентацията. Но моята хипотеза е, че много малък процент от гейовете са се родили такива и всъщност предполагам, че са бисексуални.
Не, че има кой знае какво значение. Ако се окаже избор - всеки има правото на такъв.
ЕДИТ: Сега виждам, че потребителят над мен е написал общо взето всъщото. Двама сме. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^Дефинирай болест.
И какво ще направиш?
Ще стреляш по обратните с двуцевка ли?