- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да живея с хомосексуалността?
Какви цигари и наркотици пак са ти в главата ? Излагаш се с брутално тъпа логика .. Кой ще опита нещо, което смята за противно за да се окаже, че му харесва ? ТОВА Е СЕКСУАЛНОСТ и тя не се променя всеки ден в зависимост от настроението. Не може човек в понеделник да харесва жени, във вторник мъже, а в сряда да е*е кози и по-добре да не продължавам с дните от седмицата ..
Изяснихме темата със сексуалността, а сега ще насоча вниманието си към твоята "мисъл" ..
Няколко въпросчета по темата:
Ако утре разрешат гей браковете, ти ще се омъжиш ли само защото вече е нормално ?
Ще правиш ли секс с мъж, защото другите го правят, въпреки че на теб не ти харесва ?
Ще се пристрастиш ли към секса с мъже, който в твоите очи изглежда като примамлив наркотик без право на отказ ?
Ще се изкушиш ли да правиш нещо, което смяташ за противно и ненормално ?
Тъпи въпроси за тъпи отговори ... Ама май не мислиш като ги пишеш тея умни мисли ..
Сега се опитай да се поставиш на мястото на един гей .. Представи си, че живееш в свят, в който е нормално ненормалното .. иначе - мъже с мъже и жени с жени .. Тогава ти осъзнаваш, че харесваш жени ..
Хората смятат това за гнусно и противно, но ти не мислиш така .. Как ще се почувстваш ако някой ти каже, че трябва да се лекуваш ? Ще успееш ли да принудиш себе си да обичаш мъже и да правиш секс с тях ? Ще лъжеш ли хората, че харесваш мъже, само защото трябва да се криеш ? ЩЕ СЕ ПОДЛОЖИШ ЛИ НА ЛЕЧЕНИЕТО ?
Помисли внимателно ..
Относно възрастта, в която се формира сексуалност си страшно незапознат. Нищо не пречи на един гей да израстне в хетеросексуално семейство, с хетеросексуални приятели и това да не променя факта, че е гей. Но когато стане въпрос за хетеросексуален в среда на хомосексуални става опасно и всичко опира до показност, парадиране, внушения и се стига до зараза и неизбежно приемане на хомосексуалността като единствен път в живота ...
Жалки оправдания имаш, когато стане въпрос за гейове.
Ако смяташ да отговаряш на мой цитат трябва да те предупредя, че се хвърляш в дълбоки, тъмни води .. Миризливото рибарче се отказа ..
"Науката е безсилна по въпроса" - ПЪЛЕН МИНУС ! ..![]()
Последно редактирано от GUEST000 : 06-19-2013 на 01:17
- говорех за законите на природата не за правните закони
- за мен лично да ако ще и 50 години да минат пак няма да възприема подобно нещо
- естественно че ще се промени ти как би реагирал ако най-добрият ти приятел или синът ти каже че е гей. Едва ли би подходил толкова разбрано
За аналният секс ми това си е между мъж и жена на мен не ми допада но да смятам го за нещо нормално .
Какви са законите на природата? Кой закон гласи, че не могат да се привличат двама мъже/жени? Или по интуиция приемаш, че има такъв, като изхождаш от това, че те е гнус?
Аз как бих реагирал, няма нищо общо с това кое е нормално и кое не е.
И трябва ли да казвам гласно, или сама разбираш, че не се аргументираш? Не можеш да кажеш, че нещо не е нормално, защото не е нормално. Тва е като да ти сипа чаша уиски и да ти кажа, че е чаша кафе, защото е чаша кафе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Исках да каже че тогава едва ли ще се стори толкова нормално все пак
ами не е много в ред мъж и мъж да се привличат иил жена с жена . Нормалноот е мъж и жена .
Всеки си решавам сам иначе как да живее ама нека да не ме обявате за ограничена само защото на мен тези неща са ми противни .
Е, нека не се засягаш, само щото те обяваваме за ограничена...
"ами не е много в ред мъж и мъж да се привличат иил жена с жена . Нормалноот е мъж и жена . "
Пак заявяваш кое е нормално и кое не. Кажи какъв ти е критерият за нормално? Щото аз мога след теб да мина да кажа точно обратното и, а сега де, кой е прав, кой е крив? С какво се различава връзката мъж с мъж и жена с жена, от тази на мъж с жена?
И какво точно ти е противно, ако тия хора седят и си пият бирата с теб докато разговаряте?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аахах добре айде ограничена съм
Самият показ на чувствата им ми е противен това е то
Нормалон за мене е да имаш партъор от противоположният пол с който да градите семейство и т. н . Нормално за мене е едно дете да има баща и майка от различен пол а не двама бащи или две майки .
То ако питаш моята баба,не е и нормално да правиш секс преди брака.
Всеки що нарушава тоя свещен закон спада към графа "гювендии и развратници,жители на Содом и Гомор" и тя отказва да общува с него или му натяква що за стока е ей така,профилактично.
Ясно е как реагираме и ние ,нали ?![]()
Та,за гейовете и лесбийките- щом в техния свят е нормално,значи е.
Ако в нечий друг не е -това е чужд проблем.
** не става дума за показността,когато я има,бтв
да не се бърка-парадирането с каквото и да било е досадно- вредно не,просто досадно
Последно редактирано от Glamour92 : 06-17-2013 на 09:01
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Е че то и в моят свят е нормално хората да ходят вкъщи обути и по официолно облечени ама за другите няма да е много нормално![]()
girlwithblueeyes, мисли преди да пишеш/говориш. Добронамерен съвет. Иска ми се да се бях вслушала в него, като бях на твоите години.
Какво толкова се засягаш от факта, че те мислим за ограничена?
За мен си ограничена. Ама на теб какво ти пука? Аз не съм ти никаква.
По темата - когато общувам с някого, последното нещо, което ме вълнува, е с каква ориентация е.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Хич не се засягам просто споря . излагам моята гледна точка която очевидно е различна от вашата .
Поправете ме, ако греша - за спор не трябват ли аргументи?
Не съм чела цялата тема, но на последната страница не видях някой да е привел аргументи в защита на позицията си (освен Чачо, естествено).
Останалото е "словесна цапаница", както се изразява Булгаков.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Авторе, живей си живота да не ти пука. Няма да бъдеш щастлив докато не се приемеш. Майната им на тези, които не ни приемат и ни наричат ненормални. Те не са способни да вдигнат глава от земята и да разсъдят поне малко. Хомосексуални има от край време, хомосексуалността съществува при всички животински видове (сигурно и при тях е виновна модата ...)
Няма нищо по-нормално от това да бъдеш щастлив!!!
^бездарен трол си![]()
Точно това исках да кажа но аз не съм се аргументирала като хората![]()
Лошото е че на Рагиола думата не тежи щото е квалифициран като тесногръд.
П.п. Въпреки че не тема за музика аз все пак ще публикувам, щото ме кефи на всякъде да пускам музика.
http://www.youtube.com/watch?v=lvbQHomDQHk
И аз съм квалифицирана като такаваама кво да се прави
Мисля че достатъчно съ мсе аргументирала
Лесно мога да извадя от учебниците и материалите на пастрока ми по право и психология и да препиша нещо от там но няма да има смисъл .
Но както и да е .
Мъжете сме по-малко от жените а обратните още повече прецакват нещата.![]()