Цитирай Първоначално написано от GUEST000 Виж мнението
Темата продължава да се пълни с ограничени хора, които мразят нещо и същевременно не спират да се интересуват от него .. Казвате ''те парадират'' .. а не се замисляте, че причината явно е в големия интерес, който предизвикват у вас ..
Много се отпускате в подобни теми да се правите на богове, да определяте нечия съдба и да решавате кой заслужава да живее и как трябва да го прави ..
Отдалече ми лъха на комплекси, злоба и скрита завист. Все пак си мисля, че ако един човек уважава себе си и се чувства щастлив, той не е способен да мрази. Особено в този случай ...
Повечето от вас се взеха много на сериозно с лепването на етикети, смъртните присъди и определянето на психични заболявания ...
Смешни сте ..
Имам предвид, че когато не харесвам нещо и с течение на обстоятелствата няма как да го променя - варианта е просто да остана безразличен и да си живея живота без да се интересувам от него .. Съветвам ви и вие да направите така ..
Живеем един живот и вместо да разрешавате вселенските въпроси и неща, които нямате сила да промените .. обърнете внимание на личното си щастие ...
И преди да осъдите и мен не забравяйте, че ще дойде ден, в който всеки от вас ще разбере, че думите му са били просто загуба на време ..
кво си отваряш плювалника бе модерен гражданин на европейска държава,нали точно за това предизвикват интерес,защото нон стоп ги гледаме навсякъде,дори в предаването "Денис и приятели" се опитаха да правят интервю от едно събиране на ненормалници,които пак се опитваха да пробутват знаменцата с дъга на тях,искаха равни права за всички