Темата продължава да се пълни с ограничени хора, които мразят нещо и същевременно не спират да се интересуват от него .. Казвате ''те парадират'' .. а не се замисляте, че причината явно е в големия интерес, който предизвикват у вас ..
Много се отпускате в подобни теми да се правите на богове, да определяте нечия съдба и да решавате кой заслужава да живее и как трябва да го прави ..
Отдалече ми лъха на комплекси, злоба и скрита завист. Все пак си мисля, че ако един човек уважава себе си и се чувства щастлив, той не е способен да мрази. Особено в този случай ...
Повечето от вас се взеха много на сериозно с лепването на етикети, смъртните присъди и определянето на психични заболявания ...
Смешни сте ..

Имам предвид, че когато не харесвам нещо и с течение на обстоятелствата няма как да го променя - варианта е просто да остана безразличен и да си живея живота без да се интересувам от него .. Съветвам ви и вие да направите така ..
Живеем един живот и вместо да разрешавате вселенските въпроси и неща, които нямате сила да промените .. обърнете внимание на личното си щастие ...
И преди да осъдите и мен не забравяйте, че ще дойде ден, в който всеки от вас ще разбере, че думите му са били просто загуба на време ..