.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Много сте зле. Децата идват на този свят без никакви убеждения, на тях няма да им е зле, ако имат две майки.
    Мен идеята не ме кефи, но това вашето прилича на политическото "На мен не ми е угодно - на народа не му е угодно"

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Много сте зле. Децата идват на този свят без никакви убеждения, на тях няма да им е зле, ако имат две майки.
    Мен идеята не ме кефи, но това вашето прилича на политическото "На мен не ми е угодно - на народа не му е угодно"
    Откъде знаеш, че идват без убеждения? Дали нямат генетично вкоренен манталитет (или поне да откликват на определен тип)?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Откъде знаеш, че идват без убеждения? Дали нямат генетично вкоренен манталитет (или поне да откликват на определен тип)?
    Ако приемем тезата, че сме просто материя (атеистичната), ние няма как да идваме с убеждения. Манталитетът е друго нещо - това е начинът на поведение, най-често възприет от родителите, който може да се забележи дори и в най-ранна възраст, но той принадлежи на промяна (до колко може да се промени е отделен въпрос)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си