.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 284
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Откъде знаеш, че идват без убеждения? Дали нямат генетично вкоренен манталитет (или поне да откликват на определен тип)?
    Ако приемем тезата, че сме просто материя (атеистичната), ние няма как да идваме с убеждения. Манталитетът е друго нещо - това е начинът на поведение, най-често възприет от родителите, който може да се забележи дори и в най-ранна възраст, но той принадлежи на промяна (до колко може да се промени е отделен въпрос)

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, рефлексите, които са част от поведението, не биват ли и вродени? Виж fight-or-flight response. Убеждения може би не е най-точната дума, но тя още отпреди коментара не беше точна, за да съдим по значението й. По-скоро характер, който да е вроден, в смисъла да имаш предразположеност към агресия, към спокойствие, към по-висши ментално чувства.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tabula_rasa

Виж последния абзац.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Нали в обществото има едни глупави норми че жената трябва да е домакиня а мъжат не .Въпреки че при мене нещата са на принципа мъжете и жените са равни
    Мда, но досега говореше от гледната точка на това, че мъжете и жените не са равни и различията им са ключови за отглеждането на дете. От кое се отхвърляш - от това, че са равни или от това, че са нужни разнополови родители, за да отгледат детето? И без размити сренди положения
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Жените и мъжете са равни
    Нужни са разнополови родители
    това е то
    всичко друго го сложих като някаква защитата на твърдението ми
    хаха

Ще се съглася с това, ако ти се съгласиш, че съм прав със всичко.

А неее съгласи се ти с мойто твърдение

Ако ми направиш сандвич.

Не

Тогава съм прав

Не си прав аз съм правата накрая вземи си го признай

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    всичко друго го сложих като някаква защитата на твърдението ми
    хаха
    Хуахахах. Не мога.

http://www.youtube.com/watch?v=3zSJryYJENw

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Аз лично вече спирам да споря

Цитирай Първоначално написано от GUEST000 Виж мнението
    Изяснихме темата със сексуалността, а сега ще насоча вниманието си към твоята "мисъл"
    Няма смисъл да отговарям на лични нападки. Ти спориш с мен, а темата е озаглавена "Как да живея с хомосексуалността?" Тук всеки се опитва да помогне със съвет на Kosta Din, а не да спори с другите. Ако нямаш какво да кажеш по темата за да помогнеш на момчето, няма полза да спориш с мнението на другите. Предложи по-добро решение и отговор на въпросите му, а не критикувай останалите. Ясно е че всеки си има някаква позиция, Kosta Din затова е пуснал темата, за да чуе различни мнения и опитности.

Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    Тук всеки се опитва да помогне със съвет на Kosta Din, а не да спори с другите.
    Така е :nod:

То защото аз и Чачо досега не спорехме

Мега фен Аватара на RagioL
    Не се карайте деца бат Рагиол е най-прав на тая планета.

Ду ю ивън лифт?

Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    Няма смисъл да отговарям на лични нападки. Ти спориш с мен, а темата е озаглавена "Как да живея с хомосексуалността?" Тук всеки се опитва да помогне със съвет на Kosta Din, а не да спори с другите. Ако нямаш какво да кажеш по темата за да помогнеш на момчето, няма полза да спориш с мнението на другите. Предложи по-добро решение и отговор на въпросите му, а не критикувай останалите. Ясно е че всеки си има някаква позиция, Kosta Din затова е пуснал темата, за да чуе различни мнения и опитности.
    Така е, аз просто исках съвети - не съм имал за цел да ви карам да спорите и да се обиждате взаимно, но от друга страна може би така стана по-добре... все пак в спора се ражда истината И все пак в крайна сметка съдбата ми е в мои ръце, няма да е лесно да намеря отговори на всичките си въпроси и изход от ситуацията, но няои от вашите коментари определено много ме мотивираха и не смятам да се отказвам.
    Забележка: гледайки коментарите, мисля, че спора между Chacho и girlwithblueeyes започва да прераства в нещо повече

А ? за забележката

Инаеч си прав но в доста подобни теми неимуверно се слага началото на различните дискусии и гледни точки .

Цитирай Първоначално написано от tiredofyou Виж мнението
    Бавна и мъчителна смърт за хомосексуалните
    А защо по-добре не си гледаш работата?

Приеми го сериозно по-добре, щом изнамира и девствени майки.

Може пък някъде да има такива

Добре захарче само не се пали

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от tiredofyou Виж мнението
    а искаш ли да ти намеря семейството
    Аватара ти ме дразни, защото е подигравка.
    Ще ти пусна 7,62 в черепа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си