- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да живея с хомосексуалността?
Ако приемем тезата, че сме просто материя (атеистичната), ние няма как да идваме с убеждения. Манталитетът е друго нещо - това е начинът на поведение, най-често възприет от родителите, който може да се забележи дори и в най-ранна възраст, но той принадлежи на промяна (до колко може да се промени е отделен въпрос)
Добре, рефлексите, които са част от поведението, не биват ли и вродени? Виж fight-or-flight response. Убеждения може би не е най-точната дума, но тя още отпреди коментара не беше точна, за да съдим по значението й. По-скоро характер, който да е вроден, в смисъла да имаш предразположеност към агресия, към спокойствие, към по-висши ментално чувства.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tabula_rasa
Виж последния абзац.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мда, но досега говореше от гледната точка на това, че мъжете и жените не са равни и различията им са ключови за отглеждането на дете. От кое се отхвърляш - от това, че са равни или от това, че са нужни разнополови родители, за да отгледат детето? И без размити сренди положения![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Жените и мъжете са равни
Нужни са разнополови родители
това е то![]()
всичко друго го сложих като някаква защитата на твърдението ми
хаха
Ще се съглася с това, ако ти се съгласиш, че съм прав със всичко.![]()
Ако ми направиш сандвич.
Тогава съм прав![]()
Хуахахах. Не мога.
http://www.youtube.com/watch?v=3zSJryYJENw
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Няма смисъл да отговарям на лични нападки. Ти спориш с мен, а темата е озаглавена "Как да живея с хомосексуалността?" Тук всеки се опитва да помогне със съвет на Kosta Din, а не да спори с другите. Ако нямаш какво да кажеш по темата за да помогнеш на момчето, няма полза да спориш с мнението на другите. Предложи по-добро решение и отговор на въпросите му, а не критикувай останалите. Ясно е че всеки си има някаква позиция, Kosta Din затова е пуснал темата, за да чуе различни мнения и опитности.
Не се карайте деца бат Рагиол е най-прав на тая планета.
Ду ю ивън лифт?
Така е, аз просто исках съвети - не съм имал за цел да ви карам да спорите и да се обиждате взаимно, но от друга страна може би така стана по-добре... все пак в спора се ражда истинатаИ все пак в крайна сметка съдбата ми е в мои ръце, няма да е лесно да намеря отговори на всичките си въпроси и изход от ситуацията, но няои от вашите коментари определено много ме мотивираха и не смятам да се отказвам.
Забележка: гледайки коментарите, мисля, че спора между Chacho и girlwithblueeyes започва да прераства в нещо повече![]()
А ?за забележката
Инаеч си прав но в доста подобни теми неимуверно се слага началото на различните дискусии и гледни точки .
Приеми го сериозно по-добре, щом изнамира и девствени майки.