Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
guest000, един прост въпрос: Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци? Нали знаеш, че децата са жестоки, а психиката им е доста слаба? От друга страна, децата на една разнополова двайка разполагат с два модела с различно мослене, които са им нужни в определен период от развитието им. Дори и въпросните гейове да са най-прекрасните хора на този свят, на нас си ни е заложено да търсим "мама и тате". В главата на детето ще стане абсолютна каша, а като се намесят и подигравките, не е трудно да се сетиш до къде ще стигнат нещата.
И малко са хората, които ще ти нарушават правата. Това да те мразят не е нарушаване на правата/не говоря за бой и обиди/. Всеки е мразен от някого, но каточели само вие ревете. Има една шепа льохмени, които ходят и раздават юмруци, но те не са мнозинство. А и да ти кажа, тези гейпаради са си чисто предизвикване на съдбата! Защо е тази показност? Ми да излезем и хетеросексуалните и да се плющим на площата? Това дразни, както и тесните розови дрешки, които щеш-нещеш виждаш и не ти е много приятно/особено ако ядеш/.

Виж сега ... Какво ще прави моето дете в училище когато се разчуе теб не те интересува. Най-малко това ще стане след 20 години, а дотогава много неща ще се променят. Не знам дали помниш, но преди 2008 в България не се говореше на тази тема. Детето, което ще отгледам ще съществува, благодарение на правата, които съм си извоювал и следователно ще трябва да ги защитава. Да, хората са жестоки, но всичко е въпрос на характер. Към мен никой не е проявявал жестокост, защо да го прави върху детето ми ? Моделът на мислене е индивидуален за всеки индивид .. Това, че едно момиче живее само с баща си не означава, че ще стане лесбийка, защото ще е приела мъжествен модел и поведение ..
Ние не търсим майка и баща, а просто осъзнаваме, че ги има .. Колкото и време да прекараш с баща си, колкото и да копираш неговото поведение, ако си гей - такъв ще си останеш. В случая говорим за обратния вариант .. разлика няма
Относно правата мога много неща да ти кажа, но докато няма равноправие, гей парадите ще стават все по-мощни. Явно не си запознат с целите на гей парада .. Хората са далеч от мисълта да излязат да се плющят на площада .. Те искат права, искат да бъдат забелязани и както се вижда - успяват .. Какъв ще бъде смисъла от хетеросексуален парад при положение, че това парадиране се показва навсякъде .. Виждаш момиче и момче хванати за ръка, целуват се, прегръщат се .. това не е ли показност ? Или просто тази показност е позволена, за разлика от другата, която е плод на същите чувства, но приети по неправилен начин.