Здравейте.Мисля,че имам хранително разстройство.Понякога след като ям повръщам...не съм точно като булимиците защото не преяждам.На ден гледам да не приемам повече от 400/500 калории,има и дни в които ям само една ябълка или нищо. 1'65 съм и тежа 45/46 кг..бих искала да съм по-слаба.Обожавам слабите тела,а моето никога не съм го харесвала.Но това не е всичко..един ден когато бях яла доста се чувствах супер виновна и реших да се режа...не,не съм някакво емо..просто бях ядосана на себе си и исках да се нараня.Всеки ден карам колело по 2 часа..Зъбите ми от 2 месеца са отвратителни:жълти и постоянно миришат..без значение че ги мия по 3 пъти на ден.Гърлото ме боли и най-гадното е че може би си докарах и гастрит.Моля ви..не ме съдете достатъчно ми е трудно..не мога да кажа на никой,ако семейството ми разбере ще е съсипано...пък и не мога да кажа на майка си "Мамо,повръщам насила и се режа." това ще я убие.Опитвам се да спра но ми е доста трудно..Надявам се всичко да се оправи и отново да съм си аз..