Ок, аз съм 41,2 кг максимум съм била 43. Висока съм 163 и съм на 17, почти 18. Храня се здравословно г/д, спортувам, когато имам време и съм напълно здрава. Да, сигурно звучи странно, но съм здрава и го казвам, защото ходя от време на време на изследвания и показват, че съм наред. Искам да надебелея, разбирам, че килограмите са ми малко, но когато се погледна в огледалото не виждам анорексичка, а съвсем нормално, обикновено тяло и дори го харесвам. Искам да кажа просто, че се смятам за съвсем нормална. Да, казвали са ми по-възрастни хора примерно баба, че съм слаба, че трябва да се храня повече и тнт, но други пък примерно мои връстници харесват тялото ми, никога не ми е липсвалo мъжко внимание...Не знам имам ли проблем? Аз нямам тези психически проблеми като при тези болести с теглото, нито повръщам, нито изпитвам вина за това, че ям и доста често се случва да прекаля, но ми е даже някак яко :Д. Нито пък мисля, че съм толкова слаба, харесвам се, харесвам тялото ми, не искам да ставам по-слаба, не гледам колко калории съдържа храната ми, не се ограничавам, но понякога изпитвам панически страх от това да стана примерно 50+ килограма.