.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Голям проблем..

Здравейте... От известно време 'ходя' с едно момиче (на 16 сме и двамата). Казвам 'ходя' , защото реално аз ходя с нея само за да спа с нея и за нищо друго. От самото начало бях с тази нагласа и просто нямам други планове. Не се виждам почти с нея, само ако се засечем някъде случайно или ако и звънна и я извикам в нас. Днес й звъннах да дойде в нас с нагласата да я чукам и тя дойде, седнахме гледахме малко телевизия и тя ми вдигна огромен скандал. Каза ми че не се интересувам от нея и й звъня само за да я извикам в нас да я чукам (което реално е така) и си тръгна като беше на ръба да ревне.. След това и звънях 2 пъти да си поговорим, но не иска да говори с мен. Дайте ми някакви съвети как да я запазя до себе си, защото не ми се седи на сухо.. Просто искам да има момиче което мога да оправям, но не искам никакви сериозни взаимоотношения. HELP!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ох,мамин златен! Кво да ти кажа - все неща,които няма да искаш да чуеш...
    Тя очаква нещо повече,може би те обича, а ти се отнасяш с нея като с парцал. Ако тя поне има достойнство би си тръгнала,а може би й вече се е осъзнала. И да ще останеш на сухо,та да се научиш,че момичетата не са предмет,който да си ръгаш,когато ти е кеф...
    Последно редактирано от pifiella : 06-02-2013 на 21:41
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от squash Виж мнението
    Просто искам да има момиче което мога да оправям, но не искам никакви сериозни взаимоотношения. HELP!
    А) Намери си момиче, което също иска просто секс, без връзка.
    Б) Купи си кукла

Мега фен
    Много си тъп и нагъл,баце..Ама и тя не е от най-умните..

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    А) Намери си момиче, което също иска просто секс, без връзка.
    Б) Купи си кукла
    Не мисля че е толкова лесно да намеря момиче което иска просто секс.. Вариант Б отпада..
    Казах ви че искам съвети как да я задържа до себе си, без нищо сериозно.

@DownloadVirus Айде да минем без обидите..

Град
    Шоколадовия град
    Взимаш една лопата и я удряш,чукаш докато е топла,после я замразяваш в камерата и така всеки ден.Успех!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Ти не си за обиди,а за бой..

И двамата сте някакви пълни олигофрени.. не съм в този форум да ми преподавате морал и как трябва да се държа с момичетата, а за да искам съвети как да постъпя с това момиче в тази ситуация. Моля ако има някой който има поне малко акъл в главата и не обижда, да даде съвет как да я задържа до себе си.

Мега фен
    Ето ти много прост съвет какво да направиш..Казваш й,че искаш неангажираща връзка,само секс,питаш я дали е съгласна..Като не е й биеш шута и търсиш друга..Такива каквито търсиш ти курвички ги има навсякъде и се препъват,няма смисъл да ходиш да ебеш някоя дето е свястна(колко да е ако само се виждате да я ебеш , ама както и да е) освен ако не ти е кеф да тормозиш хората и да ги мъчиш.. Това,което търсиш се намира сигурно в 90% от случаите..

Град
    Шоколадовия град
    Олигофрен ме нарече олигофрен,е не,не мога......

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ето ти много прост съвет какво да направиш..Казваш й,че искаш неангажираща връзка,само секс,питаш я дали е съгласна..Като не е й биеш шута и търсиш друга..Такива каквито търсиш ти курвички ги има навсякъде и се препъват,няма смисъл да ходиш да ебеш някоя дето е свястна(колко да е ако само се виждате да я ебеш , ама както и да е) освен ако не ти е кеф да тормозиш хората и да ги мъчиш.. Това,което търсиш се намира сигурно в 90% от случаите..
    Толкова ли беше трудно да ми дадеш нормален отговор като този... Попринцип не искам някоя курва дето я е минала цялата махала, да взема да хвана нещо от нея по погрешка, ама не се знае как ще се стекат нещата. Дано да успея да оправя работата с тая.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ти си леке, ама пълно леке, дето заслужава само на сухо да седи! Още един такъв малоумник като тебе познавам дето 6 години използва едно момиче само за да я чука - идва в тях, ебът се, спят и аре дим да я няма, ( не че тя не е същият боклук щом го търпи толкос време, ама това е друга тема ), не ви разбирам тоя тип боклуци ... Човешко същество е все пак! Заслужава малко уважение. Тя явно и мацката акъла и е бил избягал, за да тръгне с тебе, ама явно и е дошъл и започнала да търси обяснение за кретенското ти държане. Остави момичето да си намери нещо свясно, и върви търси някоя лека жена, дето иска само някой да я чука, щото явно за друго не ставаш.

Айде малко повече уважение... Това че ми се ебе и не искам нещо сериозно не ме прави малоумник или там какъвто ме нарече. На мен си ми харесва да чукам без да ми звъни телефона по 12 пъти на ден със въпроса какво правя с кого съм защо не й звъня и такива. Това че търся лесния начин не ме прави лош. И не искам някоя курветина както казах, защото ми е рано на 16 години да ми лепнат гъби и кви ли не боклуци. Искам момиче което не е курве и е красиво, но само да я чукам и нищо повече.. Тази е перфектна ама започна да прави проблеми :Х

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Казвам ти го като мъж - момче, ти си передаст с главно Т накрая на думата. Жените трябва да се уважават, не да се ебаваш с тях. Ти ползваш момичето като жива чекия. Следователно засужаваш тя да си тръгне и да разгласи на всички останали момичета какъв си, как мислиш, и да седиш на сухо до 30така минумум.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Педераст може да си ти, защото аз поне еба момичета Мисля че по горе написах какво искам и няма нужда да спамите с простотията си. Също така мисля че няма нищо лошо в това да искам да чукам момиче което е нормално(а не курва) без никакво обвързване и глупости. Искам просто да шибам и да не се занимавам с простотии.
    Последно редактирано от squash : 06-02-2013 на 23:13

Град
    Шоколадовия град
    Тралалали нека да вали....
    Разбираш ли,какво очакваш и какво даваш в замяна?Осъзнаваш ли,че такива взаимоотношения са почти невъзможни,защото винаги единият излиза наранен,сега не си ти,но следващия път ще си ти.Ще си хванеш някоя само за креватни забавления,ама тя пък вземе та ти докосне душичката,после те зареже и кво правим???Ама тва няма как да ти се случи,що'т си МЪЖ с главни букви и ти трябва неква дам,колкото да си натаковаш нагона...А нещо любов,чувста,ала-бала,глупости?Или не,такива неща не са за истинските мъже като теб...

Не съм казал, че съм най големия мъж и незнам си какво.. Просто на този етап не ми трябва сериозна връзка. Имах връзка 8 месеца и се чувствах като затворник.. Искам просто да има какво да шибам без обвързвания, а не да си карам на чекии.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Шибаното в теб е не това, че искаш да правиш неангажиращ секс, а това, че въртиш момичето, което иска връзка и я използваш. Затова не заслужаваш да не си на сухо, мой човек.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на Falstad
    Просто си олигофреничен болкук...От такива като теб ме е срам...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз ще ти дам съвет как да постъпиш. Купуваш един голям букет цветя и отиваш да я гушнеш. Не очаквай нещо да се промени, ако ти не си готов да й дадеш повече от секс. Дефакто вече си я загубил.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Ми проблемът ти можеше да е решен вече ако се беше сетил случайно още в началото да и кажеш какво искаш от нея.Сега вече смятам,че е твърде късно и тя вероятно си е помислила,че искаш нещо сериозно,та по тази причина ще се почувства като боклук ако и кажеш:"Не че нещо,готина си,секси си,ама ме натоварваш и искам само секс". Забелязала съм,че много мъже не взимат предвид факта,че жените се влюбват лесно и не осъзнават всъщност колко ги нараняват,използвайки ги като секс кукли.Намери си някоя дето иска същото като теб,но е доста вероятно и при нея сексът да се превърне в нещо повече...

Това момиче явно очаква нещо повече от ебане. И е твоя грешка, че не си дал ясен знак, че искаш само това. Тук ти си виновният, което е довело до това, че тя е наранена и те отбягва. Или се опитай да направиш прелюдия към връзка с нея (което се съмнявам, че ще го искате), или просто я остави. Даже би било лицемерно да ѝ се извиниш след всичко това.
    А иначе, ти си смотаняк, че постъпваш така - виждаш, че тя е влюбена, виждаш че очаква повече, но все пак си я коткаш за ебането и после "чао". Това не е мъжка постъпка, а акт на използвач и страхливец, който не може да заяви "е, виж, аз за момента не искам връзка, а просто да си задоволявам нагона. Ако ти харесва идеята, дай да се хванем заедно." (или нещо от сорта), а разчита точно на влюбчивостта на момичето, и че тя ще толерира поведението му. Adios !

Не мисля че е толкова лесно да намеря момиче което иска просто секс.. Вариант Б отпада..

@DownloadVirus Айде да минем без обидите..
    Няма как да я задържиш само за секс.В един момент човек усещя , че има нужда и от други неща.

Намери си момиче, което също търси само секс. И бъди коректен в отношенията си с хората, не залъгвай момичето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Хора,вие нещо много строго съдите човека,изкарахте го най-долния за това,че чука момичето,че я използвал..ами тя не го ли използва?Сексът се прави от двама и по взаимно желание.И според мен тя щом го познава би трябвало да се сети,че е само секс,да не говорим,че той нищо романтично не е направил към нея...моля ви,не изкарвайте момичето толкова тъпо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си