- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям проблем..
Момичета за всичко се намират- и за ебане, и за сериозно. Нямаш оправдание ако си некоректен към другия. И аз съм била в позицията, в която си ти- нямах нужда от връзка, а само от секс. И давах ясни заявки, че искам само това, друго от мен да не се очаква.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
loool , the fuck just happened
Последно редактирано от SpiritInBlack : 06-03-2013 на 18:28
На 16 си , хормоните те блъскат толкова здраво , че всякаква мозъчна дейност е спряла .Осъзнай се малко ,момичетата не са подвижни вагини , които да ти се връзват на глупостите и като им свирнеш да ти тичат на вратата за да правиш секс с тях . От хората във форума очакваш да ти дават съвети как да си я върнеш обратно ли .. момичето трябва да е малоумно за да го направи или поне да бъде напълно информирано ,че искаш само секс и нищо повече . Осъзнай ,че приятелствата с привилегии никога не свършват добре и не е за подрастващи , които не са наясно нито със себе си , нито с околните ..изключително модерно и много готино , добре че направиха два американски филма на тази тема за да започне да се практикува масово от днешната младеж
Бе тя може да не е тъпа, ама знаеш ли я дали не е влюбена в него и дали не е таяла надежда, че може би следващия път като се видят нещата ще са по-различни и т.н.?
Авторе, намери си някоя по-така от кварталната чалгаджийница, излъжи я да отиде на гинеколог да се прегледа (като гледам в заблуждаването си добър) и си я таковай след това с чиста съвест, ако е здрава.
Ти си един боклукОстави го това момиче, не виждаш ли, че страда, че се държиш така с нея?! Хвани си някоя к.рва да 'оправяш' като толкова искаш
остави момичето, нараняваш я така .. идиот .. пожелавам ти един ден и ти да почувстваш това, което това момиче сега чувства, да видиш какво е..
А пък и като толкова искаш момиче само за секс, много такива ги има, просто не използвай момиче, което очаква от теб да си сериозен към нея, а си намери такава, не е трудно, в днешно време всяко второ момиче е такова, за съжаление, за това не се притеснявай......
Пичага ,аз съм на 20 и ти казвам следното :
Тва дето ти го казват хората горе има известна истина,обаче ...СЕКСА СЕ ПРАВИ ОТ 2МА и поради този факт дума като ''използване '' е некоректно използвана.Ако я използваш то тя трябва да не го иска.Вие го правите по взаймно съгласие ,следователно и двамата си доставяте някво удоволствие от цялата работа.Аз съм на същия принцип.Секс за 1-2-3 вечери ,седмица, дори 2 седмици и след тва довиждане.Не си на 30 да мислиш за сериозна връзка бе!!!!!! На 16 години сега ти е времето да се ебеш колко може повече и с колкото можеш повече.След като станеш на 27-28 години ,когато вече си мъж за женене разбирам да имаш нещо сериозно.Тва който ти го каже за сериозна връзка на 16-17 години е най-ГОЛЕМИЯ ГЛУПАК.За това половината от тиин връзките завършват със сълзи и сополи,щот го взимат на сериозно.Все едно вече деца ще отглеждат заедно,а ТЕ ИМАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ПРЕД ТЯХ ЗА СЕРИОЗНА ВРЪЗКА.По света вече всеки 2-ри се развежда щото е взел човека до себе си ,когато е бил твърде млад и не се е наебал от рано.Курви и курвари по на 40-50 години -ТОВА Е ГНУСНО!!!!! Аз също се чувствам гадно ,когато ми се заговори за сериозна връзка.
ЗНАЧИ ... отиваш при нея! Хващаш я за ръката и и го казваш директно в големите кравешки очи.Какво мислиш,какво чувстваш и какво искаш да се случи.Ако не стане ,начи мацето не е за теб и тря да си търсиш някоя дето не гледа турски сериали и ''Море от любов''. Тва е живота -всеки си гледа интереса.Такива сапунки и драми да се правят от деца на 16-17 години дето не знаят още къде да си го пъхат по дупките.... СМЕХОРИИ. И другото което е ( сиг съм ,че 80% от хората няма да го сметнат за вярно) Ще те обича и харесва ,докато не види по-готин ,по-забавен,по -мускулест и по -мъжага от теб.Не е изпитано само от мен,но и от мои приятели (момичета и момчета ) -а те са доста![]()
То хубаво знаеш какво искаш, ама не усещаш ли че исканията са в повече? Искаш едва ли не перфектна мацка и то за какво - за едното ебане и да я правиш на парцал.
Красивите момичета са или курвички или сериозни. Искаш да не е "обща", но не искаш сериозна за връзка...Ко прайм ся? Според мен трябва или да намалиш исканията си, или да увеличиш това, което предлагаш.
Ако искаш момиче, което едва ли не да ти е на едното обаждане разстояние, просто си намери някаква и директно и задай условията си. Ако и оттърва - ок, ако ли не, търси друга. Недей премълчавай намеренията си, защото видя какво стана...
Женско съм! Пикая клекнала...
Тъпи същества от мъжки пол ... Някой мислят само за секс , и не им пука за чувствата на момичето което е с тях.
Искаш момиче което цитирам: "не е курве и е красиво, но само да я чукам и нищо повече.." Еб*си работата. Имаш само един вариант: "Хей ръчички, хей ги две - те ме слушат най-добре....."
Май още не сме дорасли за анализ на ситуацията.. По всичко личи, че не познаваш дори и в ограничен мащаб женската психика. Фактите (поне тези, представени от теб) сочат, че ОЧЕВИДНО момичето има чувства и възможността да се съгласи на "просто един секс" се свежда до минимум, освен ако не проявява краен мазохизъм или няма лично уважение. При теб за уважение и дума не може да става. Следователно - тази опция отпада (с изключение на случаите, посочени по-горе).
Преминавайки на следващата алтернатива - намиране на момиче, заместващо секс кукла - "дебна да е*бна" не е най-привлекателното предложение за момичетата, отличаващи се от групата "леки". (Като приемаме, че всяко правило има своите изключения) Това автоматично снижава шансовете ти почти до 0-лата. Единственото, което ти остава, е да попаднеш на точно такова изключение, но трябва да притежаваш най-малкото чар, сексапил и аналитични умения, за да можеш да изиграеш правилно картите си. По мои наблюдения такива умения ти липсват, позовавайки се на неспособността ти да разчетеш една елементарна ситуация и да си извадиш съответните изводи. И може би последната ти надежда остава късметът, но бих могла да предположа, че ако до момента твоят се беше проявил, щеше да спечелиш от лотарията или от тотото и нямаше да ти се налага да пишеш подобна тема. В рамките, които си поставил, съм скептична, че ще успееш да постигнеш нещо. И не го приемай като заяждане. За мен правилно би било да промениш отчасти мисленето си (особено да се поработи върху частта с уважението), но щом си твърдо против това съм почти сигурна, че те очаква да се сблъскаш със суровата женска природа и то по трудния начин![]()