Пичага ,аз съм на 20 и ти казвам следното :
Тва дето ти го казват хората горе има известна истина,обаче ...СЕКСА СЕ ПРАВИ ОТ 2МА и поради този факт дума като ''използване '' е некоректно използвана.Ако я използваш то тя трябва да не го иска.Вие го правите по взаймно съгласие ,следователно и двамата си доставяте някво удоволствие от цялата работа.Аз съм на същия принцип

.Секс за 1-2-3 вечери ,седмица, дори 2 седмици и след тва довиждане.Не си на 30 да мислиш за сериозна връзка бе!!!!!! На 16 години сега ти е времето да се ебеш колко може повече и с колкото можеш повече.След като станеш на 27-28 години ,когато вече си мъж за женене разбирам да имаш нещо сериозно.Тва който ти го каже за сериозна връзка на 16-17 години е най-ГОЛЕМИЯ ГЛУПАК.За това половината от тиин връзките завършват със сълзи и сополи,щот го взимат на сериозно.Все едно вече деца ще отглеждат заедно,а ТЕ ИМАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ПРЕД ТЯХ ЗА СЕРИОЗНА ВРЪЗКА.По света вече всеки 2-ри се развежда щото е взел човека до себе си ,когато е бил твърде млад и не се е наебал от рано.Курви и курвари по на 40-50 години -ТОВА Е ГНУСНО!!!!! Аз също се чувствам гадно ,когато ми се заговори за сериозна връзка.
ЗНАЧИ ... отиваш при нея! Хващаш я за ръката и и го казваш директно в големите кравешки очи.Какво мислиш,какво чувстваш и какво искаш да се случи.Ако не стане ,начи мацето не е за теб и тря да си търсиш някоя дето не гледа турски сериали и ''Море от любов''. Тва е живота -всеки си гледа интереса.Такива сапунки и драми да се правят от деца на 16-17 години дето не знаят още къде да си го пъхат по дупките.... СМЕХОРИИ. И другото което е ( сиг съм ,че 80% от хората няма да го сметнат за вярно) Ще те обича и харесва ,докато не види по-готин ,по-забавен,по -мускулест и по -мъжага от теб.Не е изпитано само от мен,но и от мои приятели (момичета и момчета ) -а те са доста