Май още не сме дорасли за анализ на ситуацията.. По всичко личи, че не познаваш дори и в ограничен мащаб женската психика. Фактите (поне тези, представени от теб) сочат, че ОЧЕВИДНО момичето има чувства и възможността да се съгласи на "просто един секс" се свежда до минимум, освен ако не проявява краен мазохизъм или няма лично уважение. При теб за уважение и дума не може да става. Следователно - тази опция отпада (с изключение на случаите, посочени по-горе).
Преминавайки на следващата алтернатива - намиране на момиче, заместващо секс кукла - "дебна да е*бна" не е най-привлекателното предложение за момичетата, отличаващи се от групата "леки". (Като приемаме, че всяко правило има своите изключения) Това автоматично снижава шансовете ти почти до 0-лата. Единственото, което ти остава, е да попаднеш на точно такова изключение, но трябва да притежаваш най-малкото чар, сексапил и аналитични умения, за да можеш да изиграеш правилно картите си. По мои наблюдения такива умения ти липсват, позовавайки се на неспособността ти да разчетеш една елементарна ситуация и да си извадиш съответните изводи. И може би последната ти надежда остава късметът, но бих могла да предположа, че ако до момента твоят се беше проявил, щеше да спечелиш от лотарията или от тотото и нямаше да ти се налага да пишеш подобна тема. В рамките, които си поставил, съм скептична, че ще успееш да постигнеш нещо. И не го приемай като заяждане. За мен правилно би било да промениш отчасти мисленето си (особено да се поработи върху частта с уважението), но щом си твърдо против това съм почти сигурна, че те очаква да се сблъскаш със суровата женска природа и то по трудния начин