- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Турски език в училище?
Не мога да разбера дали ще е избираем предмет или задължителен за всички!За или Против сте?Ако се приеме дали турският език ще стане втори официялен?Потресена съм и не знам какво да мисля...Дали да не се запаля пред министерството?Турски се учи в Турция...Има частни уроци!Да направят турска гимназия и толкоз!Не му ли стига на господин Л.М!?Вие как мислите?
DD
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
о.О що за ужас
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Няма начин! По конституция официалния език е един и има възможност да станат два ако има голямо мнозинство тоест ако са повече от 50%а това няма как да стане в следващите 10 години тъй че дишай.
Знанието на какъвто и да е език повече, освен на англ+майчин, е един огромен плюс.. аз лично нямам против да го изучавам, въпреки, че докато го въведат вече ще съм завършила![]()
Що не изучаваме цигански бе? Или пък гръцки ,що пък да не румънски???
Турският език отваря много врати,изобщо арабските езици(турският,арабски ли е, не знам),ама не ми се ще да го уча...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Нямаше да имам средно, ако се бяха опитали да ме задължат да уча турски.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Турски аз в училище няма да уча.
Уча български+английски,захван ах се и с
италиански.
На някои хората им идва трудно
само със английски.
Против. Като толкова много искат турски, да вървят в Турция, защо точно в България? Или на частни уроци, но не и в училищата да ни набутват този език.
ТАКА Е ЕВРОПЕЙСКО :*
сорри
Не съм чул за такова нещо, но не се учудвам. Вече няма улица, по която да не чуеш "Алаааааах" да се носи! Въпреки това съм изключително против, защото това ще е уникално унижение. Значи успели сме да съхраним езика си цели 500 години робство, а сега, когато вече сме свободни, го приемаме за 2-ри официален!?...
Кой,къде говори з ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН език ...
А после ми обеснявате, че проблема не бил в народа а в политиците... тц...
А до тези които ще ме разберете(надявам се, да не сте много): Сики джам сини!