.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Exclamation Не съм сигурна дали мина добре..

Излезнах на първа среща с едно момче и тръгнахме смисъл той ми предложи и аз приех,защото го харесвам от доста време,да :Д
    Та говорихме си доста обаче мен ме беше наистина срам и се чувствах доста странно.. смисъл целуна ме само по бузката и ми хвана ръката и това беше ..бяхме с колата му и дори когато ме изпрати ми каза само едно 'хайде чао'
    почувствах се доста тъпо..
    дали проблема е в мен или.. ?

Първа среща, той "ти предлага"... така ли се сгаджосва днешната младеж?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Първа среща, той "ти предлага"... така ли се сгаджосва днешната младеж?
    Ами само да ти поясня -.- Излизали сме много време и двамата усещахме,че имаме някакви чувства един към друг,и дойде един момент,в който по скайпа той ми каза всичко ,но просто искаше да ме попита когато се видим,защото е много глупаво да се предлага по скайп и фейсбук,и излезнахме на среща

Мега фен
    да бе да.. нищо ,че сте излизали много ,,време'' - първа среща , нали ?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    На пръв прочит си помислих,че сте на по 12,ама той имал кола....нещата се промениха.
    А ти какво очакваше от първата ви среща?Да те награби,да те изчука и накрая да те набие ли?
    Не се заяждам само да поясня,но е странно да ни питаш дали е минало добре,при положение,че ти си била там,а не ние.И не,не може да съдим по наш минал опит, дали твоята среща е била провал,или не!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Като гледам ти на 15,той на 18 примерно...яко Изкарай поне 2рата среща и тогава му мисли.

Оставяйте нещата да се развиват спокойно, насила хубост не става.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Въпреки ,че беше първа среща си писахме по скайп за чувствата ни ,но не можехме да се видим по-рано,тъй като ,въпреки че живеем в един град,учим в различни градове

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    А ти какво очакваше от първата ви среща?Да те награби,да те изчука и накрая да те набие ли?
    Само че първо да смени статуса във фейсбук.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Само че първо да смени статуса във фейсбук.
    Заеби..направо се отчайвам!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    според мен е нещо нормално и аз бих постъпил по същия начин.. сигурно си очаквала да ти каже 'обичам те' , но явно пича е на место, малко са тези които казват това което чувстват и не играят роли и сценки... осъзнай го на време
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Заеби..направо се отчайвам!
    Предполагам си прекрасна.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nutella123 Виж мнението
    Ами само да ти поясня -.- Излизали сме много време и двамата усещахме,че имаме някакви чувства един към друг,и дойде един момент,в който по скайпа той ми каза всичко ,но просто искаше да ме попита когато се видим,защото е много глупаво да се предлага по скайп и фейсбук,и излезнахме на среща
    Но не е тъпо да си каже какво чувства спрямо теб? fuck logic, baby

Повече от фен Аватара на analgin
    Призна ти чувствата си по скайп , но излязохте за да ти предложи на живо , защото "е много глупаво" по фейсбук или в скайп .. мда така си сериозните разговори са онлайн , предложенията на живо готино , готино . Разочарованието дойде от това ,че ти каза хайде чао и те е целунал по бузата ,а как очакваше да завърши въпросната среща , ако имаше секс може би щеше да пуснеш тема "грешка ли направих ,че му пуснах на първата среща , не ми търси вече втора седмица " .
    Очевидно на момчето не бърза и иска нещата да се развиват с нормална скорост , имай малко търпение и не се вкарвай във филми за глупости .

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кара кола, а те целува по бузката???????????????????????????????????? ????????????????

I'm confused
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си