.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Опипване?!

s3xybiitch
    Guest

Опипване?!

Значи заедно съм с едно момче от доста време .. Досега не сме бързали с нищо . Но последно време ми прави намеци. И днес (ние сме в един клас) междучасието тръгна да ме опипва по бюста. И доста се притесних и се дръпнах. Ама той доста си настояваше и тръгна да ме притиска към стената, и пак същото, но аз се притеснявам .. Не знам дали да му позволя или не, тъй като все някога ще скъсаме и той може да тръгне да казва на всички,... едва ли не Бог знае каква да ме изкара. Но иначе е мил, супер е, но когато се отнася на тая тема не е особено търпелив.. Въпроса ми е - да му дам ли или не? И ако да как да подходя?

Нека позная... 6. клас сте ?

Когато пораснеш- тогава се занимавай с момчета.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

s3xybiitch
    Guest
    Не, не сме 6ти клас И мисля, че съм достатъчно пораснала, просто не знам как и не знам дали точно с него. Помолих Ви за съвети, не критика.

Ок, кажи на колко години сте, от колко време ходите & etc. Боб ли да хвърляме, че да познаем ?

Като не се чувстваш готова, не му позволявай, обясни му с прости думи, че прибързва и така.

Мега фен Аватара на Chacho
    Като тръгне да те опипва в междучасието го питай "тука ли ще го правим".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ameli
    Съмнявам се, че момиче с никнейм s3xybiitch я интересува чак толкова дали някой ще я опипва..

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Тоя ник и е стар. Или пита от името на нейна приятелка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На колко сте години?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от r0073x Виж мнението
    Ок, кажи на колко години сте, от колко време ходите & etc. Боб ли да хвърляме, че да познаем ?

Като не се чувстваш готова, не му позволявай, обясни му с прости думи, че прибързва и така.
    Съгласна. А и наистина коридорът в училище не е най-доброто място за това.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    до къде стигнахме...
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Голям фен Аватара на sunshine :**
    аз няма да критикувам въпреки че не спомена на коолко си години ....та по темата- ти решаваш дали да му позволиш или не казваш че си достатъчно голяма такаче изборът е твой ) не го познавам момчето , но като казваш че е мил и добър значи и да скъсате едвали ще тръгне да разправя простотии на останалите .Друг вариант е да поговорите и да му кажеш дали искаш или не да продължава така .

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Като чета оставам с впечатлението,че май му нямаш доверие,а и не си готова.Поотложете според мен,докато не ти стане по-комфортно.
    И все пак не е зле да кажеш да колко сте и от колко време сте заедно...?

Не е задължително момичето да е 6ти клас..просто 100 про е по-срамежлива както бях и аз и ако това и е първия приятел и не знае все още как да се държи с него е съвсем разбираемо.И аз малко се дърпах в началото защото тези намеци не ми харесваха,но това е друга тема :д.Искам да кажа нещо на авторката което го знам от майка си..Никога не тръгвай с някой с мисълта,че връзката ви някога ще приключи.Какво е това нещо се някога ще скъсаме??Еми нищо не се знае.Недей да мислиш по този начин,че това рано или късно ще приключи.А опипванията,целувките,ласк ите са нещо много лично между двама души и ако скъсат нито единия нито другия няма да тръгне да се хвали на приятелите си как я хванал за циците или тя как го хванала за пакета...Освен ако наистина не е някое момченце 6ти клас дето иска да се ифука че си е напълнил ръцете.

Голям фен Аватара на smilelady
    Интересно ми е с тая нагласа ''все някога ще скъсаме'' докъде ще стигнеш.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си