.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен

Smile Почистване на лицето при козметик

Здравейте, реших да ви попитам дали с еподлагата на подобни процедури, какви са резултатите и какво като цяло мислите за почистването на лицето при козметик. Също така ако може някой да ми препоръча някой в Пловдив, като съм в България, да знам къде да ходя. Благодаря предварително!
    Аз лично съм ходила няколко пъти, защото нямам кой знае каква нужда и след всяко ходене си казвам "оо това беше за последно", но пак отивам...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Абе да ти кажа аз вече сама почнах да си го почиствам у нас. А и щом нямаш такава голяма нужда.И аз преди ходех, но вече почнах сама и съм си доволна.Не е толкова трудно.

Голям фен
    Как го почистваш в домашни условия? аз си отварям порите на водна пара и след това мацам някаква маска или лепвам от лентичките за черни точки...

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Повече от фен
    Пробвай мицеларна вода след почистване на лицето http://www.enzo.bg/eucerin/dermatocl...stvassha-voda/

Действа страхотно на кожата .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ягодке, я кажи как. И аз го чистя сама, но все остават. Какви продукти ползваш?

Ами слагаш някъде да се вари вода (може да добавиш и билки по желание ;д).Като заври си слагаш една кърпа на главата и седиш над водата, за да се отворят порите.Изстискваш каквото има.После слагаш маска (аз повечето пъти си правя домашна маска с мед, лимон и хума...или само с мед).Накрая слагам крем.Сега съм с този на а-дерма с овес и съм мнооого доволна. http://i.imgur.com/1ZIIAvB.jpg

Аз съм казала, че много зле трябва да стана, за да отида на козметик. Последно такава статия четох от една блогърка, че се уплаших.
    Иначе аз също се справям чудесно в къщи. Ексфолирам, правя различни маски и почиствам порите редовно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ами слагаш някъде да се вари вода (може да добавиш и билки по желание ;д).Като заври си слагаш една кърпа на главата и седиш над водата, за да се отворят порите.Изстискваш каквото има.После слагаш маска (аз повечето пъти си правя домашна маска с мед, лимон и хума...или само с мед).Накрая слагам крем.Сега съм с този на а-дерма с овес и съм мнооого доволна. http://i.imgur.com/1ZIIAvB.jpg
    Вместо крема си слагам или тоник на акне аут или пор рифайнъра на биодерма. Моята козметичка ме мажеше с доста неща и не знам с какво да ги замествам.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз съм казала, че много зле трябва да стана, за да отида на козметик. Последно такава статия четох от една блогърка, че се уплаших.
    Иначе аз също се справям чудесно в къщи. Ексфолирам, правя различни маски и почиствам порите редовно.
    Как ексфоалираш ии какви маски правиш ако не е тайна?

Аз преди да започна д аси отварям порите слагам ледчета с магданоз във фризера и като съм готова с цялата процедура си минавам лицето с тях, за да затворя порите и действа много освежаващо )

^ Ето това е чудесна идея! Все се чудех как да затворя порите най-добри, защото иначе няма смисъл.
    О, ами правя си хидратиращи маски веднъж два - два пъти в седмицата. Ползвам и една почистваща на Refan. В момента ексфолирам с скраба на The Body Shop, но като свърши мисля да си направя домашен. Веднъж на две седмици почиствам и с пилинг на Tony Moly. Мажа се и почти всекидневно с две гелчета на Tony Moly и Etude House против черни точки.

Харесала съм си и една маска с хума и смятам и нея да пробвам.

Голям фен
    Коя е маската с хума? На The Body Shop са ми всичките душ гелове, лосиони, масла, гланцове, но за скраба не се бях сещала да изпробвам, мерси за идеята!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да мина да ви препоръчам и аз мицеларна вода
    http://www.dermahelp.bg/image/cache/...RE-500x500.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами просто разбъркваш хумата с вода, това е.
    Калпазанка, къде мога да намеря продуктите на тази марка? И на слънцезащитните им се канех.

Абе друго си е да те поглези козметик . Има страшно добри професионалисти това ,че сте попадатали на некъдарни не е гаранция , че всички са такива .

Супер фен Аватара на girl91
    И аз си почиствам сама лицето вкъщи - ексфолирам, след това над котлона да се отворят порите, изстисквам каквото мога с ръце и с инструмент за пъпки и черни точки, накрая маска с хума и понякога след това обтривам с ледче лицето.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Ето това е чудесна идея! Все се чудех как да затворя порите най-добри, защото иначе няма смисъл.
    Да, нарича се козметичен лед. Ето още варианти, аз си ги правя със сок от лимон или диня, попринцип си е полезно за кръвообращението, не само за след парна баня : http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%...-savet364.html

strawberry88, къде мога да намеря продукта на A-DERMA и на каква цена?
    Последно редактирано от koshtramba : 06-04-2013 на 19:53
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    пространството на Дисе
    Калпазанка, къде мога да намеря продуктите на тази марка? И на слънцезащитните им се канех.
    Hayashi, виж framar.bg

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    strawberry88, къде мога да намеря продукта на A-DERMA и на каква цена?
    В аптеките се продават.Крема беше 20,90лв.

Никъде не ми е попадала в полезрението тази марка преди. На щендери като медицинската козметика ли да я търся? Или? И за каква кожа е кремът ?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    пространството на Дисе
    ^Аптеки Субра имате ли?

Да, има, ама са ми на мега неудобните места.

Бизнес парк

Аутлет София

Хит София

Мол България

Мол Илиянци

Летище София

Парадайз Център

Южен Парк

Шеее го намеря аз. Но малко ме притеснява, че има вазелин и глицерин в него. Няма ли да запушва порите това?
    strawberry88, лек ли е? Бързо ли попива?
    Пази моториста !!!

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    На щендери като медицинската козметика ли да я търся? Или? И за каква кожа е кремът ?
    Да.Кремът е за...и аз не знам , на опаковката пише така ''Ежедневна грижа, подходяща за деца и възрастни.За лице и тяло.Подхранващ и успокояващ крем с мляко от овес''.Не знам, търсех си хидратиращ крем и този ми изглеждаше хубав. Доволна съм.Бързо попива.Гъст е също. ;д

Голям фен Аватара на monroe999
    мога ли за ежедневна грижа, т.е. след измиване или тонизиране, маска... да ползвам кремче на Бочко? или този хидратиращия в кутията, или другия в тубичката, който се води защитен крем с/у вятър, слънце и т.н.?

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да.Кремът е за...и аз не знам , на опаковката пише така ''Ежедневна грижа, подходяща за деца и възрастни.За лице и тяло.Подхранващ и успокояващ крем с мляко от овес''.Не знам, търсех си хидратиращ крем и този ми изглеждаше хубав. Доволна съм.Бързо попива.Гъст е също. ;д
    Аз прочетох в нета, ама ми се струва, че ше ми е мазен... с тоя вазелин и глицерин.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си