.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Досаждам ли му?

Преди време пуснах една тема за едно момче от Унгария, по което бях хлътнала. Все още си го харесвам, но той си има приятелка. Ясно ми е, че не може да сме заедно, но все пак искам да поддържам връзка с него, да бъдем приятели. Писахме си два пъти, после пак го търсих, но той не ми отговаря. Как мислите - досаждам ли му, или просто наистина не му се удава възможност да ми отговори?

---

Малко ми е тъпо така да си показвам разговора. След малко ще го изтрия, просто искам да получа мнение от страничен човек, ще се радвам да чуя момчетата какво мислят.
    Ох. То само аз пиша... Май наистина съм досадна. Иначе емотиконките не излизат, но като пише доста често употребява ""... но пък то е стил на писане, така че не знам дали значи нещо.

Fuck. Наистина го харесвам, но... явно нищо няма да се получи. Очаквах подобно нещо. Ще го оставя на спокойствие.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 06-03-2013 на 18:39

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Малко ми се струва,че му вадиш думите с ченгел, досадна ми се виждаш...ма няма лошо,де!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Да го оставя на мира значи? -.-

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Досаждаш.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аха,може да му пишеш,а гаджето му да е до него в този момент,сигурно не е приятно чувството...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Fuck. Наистина го харесвам, но... явно нищо няма да се получи. Очаквах подобно нещо. Ще го оставя на спокойствие.
    Абе момиче,ти нормална ли си? На теб ще ти е приятно ли да си имаш приятел и някаква друга постоянно да му пише.Хубаво го харесваш,но какво изобщо очакваш да се получи? Просто няма как да не ти го кажа това,представям си как аз съм на мястото на момичето и ако стоя до него и виждам какво се пише,много ще се издразня.Боже,толкова ли няма свободни момчета..

Супер фен Аватара на leadyflame
    Разбирам колко си ентусиазирана да привлечеш вниманието на младежа, ама изгубена кауза е..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    казаха го и преди мен
    досаждаш!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Абе момиче,ти нормална ли си? На теб ще ти е приятно ли да си имаш приятел и някаква друга постоянно да му пише.Хубаво го харесваш,но какво изобщо очакваш да се получи? Просто няма как да не ти го кажа това,представям си как аз съм на мястото на момичето и ако стоя до него и виждам какво се пише,много ще се издразня.Боже,толкова ли няма свободни момчета..
    Разбрах, че няма да се получи, поне десет пъти съм го писала вече в тоя форум. Ще спра да му пиша - това ясно, само не мога да разбера - той като си има приятелка, няма право да общува с други момичета ли? Смисъл аз не му се натискам, нито флиртувам или нещо такова...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си