- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поправителни изпити
Имам едно въпросче.Оценките ми тази година са много слаби и има вариант да остана на няколко поправителни изпита.Казвали са ми,че мога да държа само три,оставят ли ме на повече директно повтарям годината.Така ли е?
Аз оставам на два поправителни.Не знам как ще ги вземам и има вероятност да повторя 8 клас![]()
Аз съм оставала на 4, и си ги взех от раз,просто научи за тройка и ходи септември.![]()
А в дипломата пише 2-ка или ако си вземеш испита ти нанасят веднага оценката от поправката?
Kъв трябва да си, за да останеш на изпит в училище, а кво остава да повтаярш годината ?!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Научното обяснение за това е "неграмотник", а причините са много. Някои от тях са мързел, проблеми с израстването, проблеми в семейството и приятелите, депресия често срещана на тази възраст и т.н.т.
Да не забравяме че и от училище до училище има разлика, както и от учител до учител
Ако ти гледаш само от своята гледна точка и не виждаш през очите на другите. Как по дяволите си пишеш есетата и как по дяволите си останала без изпити, питам се аз![]()
хаха , не гледам само от моята гледа точка, а и от тази на всички , заобикалящи ме.
Есета съм писала много, не се притеснявай. Достатъчно добри явно, за да си изкарам добри оценки на изпитите си.
Всеки е имал проблеми, трудни моменти и т.н. Не смятам,че това е оправдание.
Последно редактирано от POLLINA : 06-07-2013 на 10:37
Бе не знам бе хора нищо ме влиза в главата и нищо не вдевям от таз математика и химия.Не че по друго съм цъфнала и вързала ама поне имам 3 -ки и някоя и друга четворка
Темата за математиката е малко по-нагоре.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Срамота.
Нещо се отказваш от собствените си думи, май.
Чудиш се как си пише есетата, нямаш вяра на оценяването, но иначе намекваш за майски розички, не за неуспешно писане.
Ако всички знаем как се пишат оценки в училище и университета, то всички знаем и по форумите как оценяват потребителите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Наистина ли не разбираш защо споменах есетата? И смееш да критикуваш някой че не си е взел изпитите
Както казах оценки не са критерии че знаеш. Днес бях на изпит в университета и всички получиха 3ки, а някои от тях четворки без да си имат представа от материала. Доцента излезе в началото на изпита и влезе в края за да напише оценките. Нямаше нито един скъсан.
Нали не си казал, че са й лоши есетата? Тогава в коя посока въртиш разговора, ако не към тая? Кажи й, че не може да пише есета, иначе за какво отваряш дума за това?
Моята оценка за тебе не е никаква, щото не ти следя писаниците, но твоята за момичето изхожда от субективното ти заключение, че не може да гледа от различни гледни точки. Отсъдено от една ситуация, дори.
Да, никъде не съм написал че есетата са и лоши. Есетата бяха пример защото чрез тях се учим да погледнем през всички точки от темата. И аз отварям тема за да разбера защо разсъждава така и минала ли е тя през проблемите които споменах след като смята че те не са основание да се провалиш? Лесно е да критикуваш, да знам, но е трудно да разбереш. Тя, реагира агресивно, но аз не защото не я критикувам, просто ме интересува как разсъждава. Вече имам мнение за нея и за есетата които е писала едно време и мога да си представя що за човек е и дали нейните коментари са правилни за мене.![]()