- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поправителни изпити
Смешно нали![]()
Ами ти искаш да ти кажа ама аз не искам.Защо ли? Ами защото това означава контра атака от страна на polina. И аз няма как да я оборя защото не я познавам достатъчно за да съм сигурен в това което казвам. Това са мои предположения появили се на базата на нейните коментари и аз не съм виновен за това.
Колкото и да не ти харесва вече си имам и някакви предположения и за твоята личност.
Сигурен съм че няма смисъл да започвам разговор с теб защото ако те питам изкарвала ли си депресия през живота си ти ще кажеш да и ще се сетиш за онази седмица в която не си излизала с приятели и си била във форума. И ще кажеш да много лесно се справих. Депресията е болестно състояние. И никога няма да разбереш когато някой ти каже че ще се самоубие защото не вижда смисъл в живота си докато не минеш през неговото състояние. Ти ще се сещаш само за онази скучна седмица в която си мислиш че си била много силна като си издържала.
Сега ще се появят коментари от сорта на ти от къде знаеш че не съм имала трудни периоди. Ами не ми трябва да знам факта че ти говориш по този начин ми показва че не си имала ДОСТАТЪЧНО трудни моменти за да стигнеш до това състояние. Сигурен съм че отново няма да помислиш върху това което съм написал. Не ме интересува аз вече имам мнение за тебе и имам отговори на въпросите си. От теб зависи дали ще промениш нещо.