.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Unhappy Любов и .. приятел?

Здравейте, имам един малък проблем.. То даже и проблем май не е, но искам да споделя, пък може и някое съветче да изкарам...
    Ходих с едно момче, в което имах чувства.. от 4 години ние ходихме по-точно преди 4 години, аз прекратих нещата след това имах приятел с който ходихме почти от тогава до сега ии така ;д .. бях няколко месеца в чужбина и оттам тръгнаха нещата със този от преди време.. Като си дойдох всичко ОК, разбирахме се, обичахме си се, ходихме си, но ме запозна с най-добрия си приятел .. който в последствие стана мой приятел (колкото е възможно за 1 месец ~ ) Но проблема е че нещо ме плясна отвътре когато се запознах със "приятеля" ( btw с него съм говорила по телефона, когато бях в чужбина, и има страхотен глас, и още тогава ми харесваше да си говорим, но това е било от телефона на гаджето ми, той му е давал примерно за малко ако е имал работа иии такаа .. ) С течение,на иначе не толкова многото изминало време, взех да се осъзнавам, че се влюбвам в това момче, което, подчертавам, е най-добрия приятел на гаджето ми. И такаа..скъсах с гаджето си, защото не исках да го лъжа, и да се преструвам, че всичко е наред, когато нищо не беше наред. В един момент осъзнах, че (ако искате ми вярвайте !) съм се влюбила от пръв поглед. Не е най-красивия, но пак си е, характера му е ужасно страхотен. Ще го наричам " Х " Знае как да се държи с дадени хора, така както заслужават. Но това не е важно. Исках да замина на работа по морето , както и Х, но разбрах, че може да направя грешка и се отказах. Защото все пак съм ходила с най-добрия му приятел.. Дори и да искам, той не би ме пипнал с пръст, сигурно дори и не би си помислил да мисли или погледне на мен като на нещо повече от приятелка. А и сме си пускали такива базици и той ми го е казвал. И така реших да сменя курорта за да не се задълбочават чувствата.. И преди няколко дни разбрах, че той след сезона ще се мести в друг град. А дори и пред почивните дни няма да се връща тук, защото няма къде.. И днес той замина на работа. Утре ще си идва да си пренесе багажа само, да излезем за малко да се видим и така ...Едва ли ще се виждаме, а ако се видим ще е някакво чудо.... Ужасно съм хлътнала, все си повтарям, че не трябва да изпитвам нищо, да не задълбавам, но не става.. (да добавя само,че след като скъсах с гаджето си, не сме излизали мн мн със Х) и все пак чувствата... !!!! Когато разбрах, че утре я го видя, я не го видя за последно ... Сякаш нещо млъкна във мен, почувствах се адски празна, с празен поглед и празна глава.. Това е ясно... Но не знам какво да правя оттук нататък. Няма никакъв изглед да излезе нещо между нас, с 3 главни причини.. ;( ;(
    Моля, най-искрено и от сърце, някой ако може да ме посъветва нещо.. Няма кой знае какво да се каже по темата, ако някой има мнение, да заповяда, ако не - здраве да е
    -- Edinstwenata istinka bolka e da naranish nqkogo, kogoto obichash !

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Единственото,което бих те посъветвала е или да стоиш известно време сама,или да си намериш друг обект на желанията ти.Момчето,което харесваш заминава и няма да се върне,т.е няма как да се получи между вас и се налага да оставиш нещата така.Към бившият си приятел не знам какви чувства изпитваш,но се вижда,че не са както преди,така че не заблуждавай момчето и не се връщай при него,ще се появи някой друг и отново ще стане същата история,накрая на него ще му е гадно за 2-ри път,а това никой не го заслужава.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от totincito Виж мнението
    все си повтарям, че не трябва да изпитвам нищо, да не задълбавам, но не става..
    Колкото повече се стремиш да отбягваш нещо, толкова повече ти е като трън в очите. Така че, просто не мисли за него - дори не мисли, че трябва да го забравиш, защото така всъщност само си удължаваш периода на "забравяне".

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Единственото,което бих те посъветвала е или да стоиш известно време сама,или да си намериш друг обект на желанията ти.Момчето,което харесваш заминава и няма да се върне,т.е няма как да се получи между вас и се налага да оставиш нещата така.
    Аз не искам да съм със Х .. 1во - Знам, че няма да стане, при положение, че заминава след сезона. 2ро ходих с най-добрия му приятел. Дори и да задраскаме 1вото, аз не бих искала да съм с него, защото като ме погледне ще знам, че мисли за приятеля си ..
    -- Edinstwenata istinka bolka e da naranish nqkogo, kogoto obichash !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си