.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Единственото,което бих те посъветвала е или да стоиш известно време сама,или да си намериш друг обект на желанията ти.Момчето,което харесваш заминава и няма да се върне,т.е няма как да се получи между вас и се налага да оставиш нещата така.Към бившият си приятел не знам какви чувства изпитваш,но се вижда,че не са както преди,така че не заблуждавай момчето и не се връщай при него,ще се появи някой друг и отново ще стане същата история,накрая на него ще му е гадно за 2-ри път,а това никой не го заслужава.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Единственото,което бих те посъветвала е или да стоиш известно време сама,или да си намериш друг обект на желанията ти.Момчето,което харесваш заминава и няма да се върне,т.е няма как да се получи между вас и се налага да оставиш нещата така.
    Аз не искам да съм със Х .. 1во - Знам, че няма да стане, при положение, че заминава след сезона. 2ро ходих с най-добрия му приятел. Дори и да задраскаме 1вото, аз не бих искала да съм с него, защото като ме погледне ще знам, че мисли за приятеля си ..
    -- Edinstwenata istinka bolka e da naranish nqkogo, kogoto obichash !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си