- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Добри оценки ли са?
Здравейте!Днес проверих оценките си от Националното външно оценяване за 7 клас!Ето какви са ми резултатите:
Изпити
Оценки от НВО Оценки от НВО и допълнителен модул (оценки за кандидатстване)
Български език и литература 5.362 5.451
Математика 4.723 4.207
Според вас добри оценки ли са?И добър ли ще ми е балът?
Там където искаш да кандидатстваш какъв е бил минималният бал миналата година?
Според мен, лично, тези оценки не са възможно най-добрите.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз също по БЕЛ имам 5,451 ;Д само дето по МАТ имам 5,726 ;Д
Зависи къде ще кандидатстваш. Аз кандидатствах в ПМГ Сливен, паралелка Биология и АЕ, втори профил - химия и балът ми се формира така:
НВО БЕЛ + 2хНВО Математика + годишна оценка по БЕЛ + годишна оценка по Математика + годишна оценка по Биология
А в паралелката с Математика балът се формира така:
НВО БЕЛ + 3хНВО математика + годишна оценка по математика + годишна оценка по БЕЛ
Ако искаш да си сметнеш бала, влез в сайта на гимназията, в която мислиш да кандидатстваш. Там би трябвало да пише как се оформя.
Добри са, но много зависи къде искаш да влизаш и какви са баловете на другите от випуска..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Еми аз влязох с бал 35,231. Имам съученици, които влязоха с бал 27-28. Но зависи от много неща. Сметни си бала, ако е над 30, ще влезеш със сигурност. Но дори и да не е, вероятността пак е доста голяма.
Къде учиш?
По принцип не са добри![]()
Според мен, висок бал е 33.00 и нагоре, 29-30 е доста нисък. Ама пък аз съм от София, в другите градове може да е по-различно, кандидатите да са по-малко или да са по-тъпи, де а знам.
То е приятно, но не са реалистични. Не знам как считате оценка под 5.00 на такива лесни изпити за успешна. Но да, би трябвало да ти стигнат.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Добър 4.207 и много добър 5.451. Даже самите названия на оценките показват, че резултатите са доста добри, така че не знам как някои могат да твърдят обратното.![]()
Ми то няма оценки „Тъп“ или „Много тъп“, тъй че недей гледа наименованията.![]()