.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Talking Хининова вода

Не съм сигурна тук ли е мястото, но искам да попитам дали хининовата вода помага и за растеж на нокти? Понеже имам доста дълги, но един се счупи, а ми е жал да режа всички, ако си взема хининова вода за колко време ще порасне и с колко? Благодаря ви предварително

Мога да ти кажа, че на мен ми растат от хининовата вода по бързо. Колко растат... ми да ти кажа.. след като ги отрежа да кожа.. за 2 седмици стават 0,5 см над самия пръст, което за мен е много, защото много бавно ми растат (виж на линия за да добиеш някаква представа). Ако на теб по-бързо ти растат може и повече да ти порастат за този период.

Да с хининова вода става ,а също и с йод.

Много ви благодаря, като цяло ноктите ми растат много бързо, но се счупи един, а не искам да режа всичките
    Така де, а да попитам как точно нанасяте хининовата вода в/у нокътя, понеже моята е такава в шише като лакочисител, а не с пръскало ;д

Мисля, че с памуче ще ти е най-удобно.

Благодаря

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от caisytoo Виж мнението
    Мога да ти кажа, че на мен ми растат от хининовата вода по бързо. Колко растат... ми да ти кажа.. след като ги отрежа да кожа.. за 2 седмици стават 0,5 см над самия пръст, което за мен е много, защото много бавно ми растат (виж на линия за да добиеш някаква представа). Ако на теб по-бързо ти растат може и повече да ти порастат за този период.
    Че то 2 седмици си е доста време дори и без да ги киснеш в хинин... Самозаблуждавате се яко...
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Подчертавам, че на мен ми растат много ама много бавно.. сигурно толкова ми растат за 1 месец...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си