- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да му кажа ??
има едно момче което харесвам и мисля че и той ме харесва но не сам сигурна ... вече от 1 седмица си пишем по цял ден и цяла нощ ... той е от друго даскало и не се виждаме изобщо дори не се познавахме но се запознахме по фб и сме се засичали 2 пъти по улиците ... маи и той ме харесва и искам да му кажа ама и аз и той сме срамежливи и знам че той няма да ми каже така че аз трябва да действам ... но ще му кажа по фб . Моля помагайте ... как точно да му го изтърся докато си пишем и изведнъж ще е като гръм от ясно небе за нега така че ... помагайте ... спешно е !!!!!
Предложи му да излезете някъде, туй онуй, едно другоВиж как ще се държи с теб, и си направи извода..
След няколко такива излизания, ти ще прецениш кога да му кажеш че го харесваш и това е, може пък той първи да ти признае.
Щом ти отделя толкова време, дори и за чат, голяма е вероятността да си права. Явно те е срам да му го кажеш на живо, кажи му онлайн тогава и си уредете среща. Действай смело. Кажи му просто "харесвам те и искам да излезем".
ИЛИ
Питай го дали иска да излезете заедно, той вероятно ще ти отговори да. Виж, как ще мине срещата и/или изчакай още 1 среща преди да му кажеш, че го харесваш или действай на място, все пак от 2 седмици си пишете по толкова време.
stava ... obache me e sram mnogo ako ne iska da izlezem ili pak kato mu kaja che go haresvam toi da ne me i kakvo shte pravq togava ??? :P
Няма от какво да те е срам, въпреки че е нормално. Още повече, ако е онлайн. Ако ти откаже значи не те харесва. А, ако не те харесва има достатачно момчета. Няма да е последното момче, което харесваш. Бъди спокойнa.Ако не действаш, рискуваш да го изпуснеш, евентуално, защото може и той да изпитва същото в момента и да си задава същите въпрси
![]()
Последно редактирано от nationalAdvisor : 06-05-2013 на 13:59
moje moje ... ami shte riskuvam i do nqkolko dni shte mu kaja blagodarq vi mnogostiskaite mi palci dano i toi da me haresva zashtoto shte se poluchi mn glupavo ...
![]()
kazah mu obache toi reagira mn stranno .. pisa mi nqmam dumi prosto i me pita kak taka moga da go haresvam kato dori ne go poznavam .... :/ obache posle mu stana neshto pita me dali sam devstvena i takiva gluposti posle pak mi vika iskam da izlezem da se opuznaem ama da sme samo dvamata nqkade kadeto ne minavat hora ..... mn stranno se dyrjax
Ти каза, че е срамежлив. Понякога срамежливите хора казват неща, които може да прозвучат странно, но да е имал нещо друго предвид. Например и той да е девствен и да иска да е с неопитно момиче или да го е срам да е пред хора с момиче. Но от друга страна си е странничко и щом ти се е сторило така на теб, е по-добре да не се занимаваш. Това е най-доброто, което можеш да направиш![]()
Този не е стока..по-голям ли е от теб? Съжалявам да ти го кажа, но има голяма вероятнос да е от типа момчета, които мислят само с (за) оная си работа :/
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Съжалявам, но мисля, че единственото, което иска от теб е секс.Може и да греша, но...
Съвсем нормална си му е била реакцията на момчето. xDD
До вчера сте били на здравей-здрасти,след няколко дни в чата - един тон любовни излияния.
Ем,пуберско и незряло звучи.
Това което той се опитва да направи сега е да намаже от ситуацията.
If u know what I mean ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Винаги ми е било странно защо жените си мислят, че след секса няма любов/интерес повече..
..сякаш е края на света, баце!!