.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    cookiedog
    Guest

Трябва ми съвет

Здравейте приятели! С приятелката ми от известно време започнахме любовните игри в леглото,но проблемът е,че...
    Религията й (или поне както казва) и традициите не й позволяват да загуби девствеността си до първата брачна нощ...поне до колкото ми е казвала. Там е работата,че сме от различни етноси.Аз съм християнин,а тя-мюсюлманка(не започвайте с етническите нападки)...Там е работата,че аз (сигурен съм,че и тя) имам желание да я ,,отворя",нооо
    някак си тия традиции ме притесняват и най-вече последствията.Аз съм на 17,а тя на 16 и половина.
    Според вас кой е най-добрия избор...Заслужава ли си да я ,,отварям" или не,че после не искам да нагазя в "блатата"?
    Дайте съвет.Благодаря предварително!

Е ако и тя, и ти го искате, защо не? Това си е ваше решение, разбира се, най-вече нейно, ако е съгласна Зависи от нея

cookiedogg
    Guest
    На мен са ми казвали да отварям,пък да не ме бърка и после да я оставя...Само дето не съм такъв жесток и не искам да я оставям.

абе глупости.. това са боклуци, които са ти го казали, изобщо не ги слушай.. курви винаги ще има, направи го с нея, ако наистина я обичаш и тя теб ииии късмет

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    После най-много да трябва да се ожениш за нея.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на FasterBeach
    давай смело
    просто след като свършите работата се оглеждай за баща ѝ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, то и християните трябва да чакат до първата брачна нощ, ама не го правят.
    Друг е въпроса вече, ако момичето не иска и просто си търси оправдание.

Правете анален.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Религия, глупости. Това си е чисто оправдание, защото момичето явно не иска да бърза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си