.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Супер фен Аватара на Deadlock

Тренировки!

Нека тук дискутираме кой какво, кога, как и защо тренира, тренировъчни цели, конкретни упражнения, идеи
    и така нататък.

Бъдете червени, потни и засмени!

Аз най много искам да отслабна в ръцете там са ми проблемните зони

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да похваля интервалното кардио - за две седмици имам 3ти ред плочки, без промяна на каквото и да било друго, даже май ям повече :Д
    Редувам 1 минута 10 км/ч и 1 минута 14 км/ч на пътеката във фитнеса.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://storage4.album.bg/1c5/ijiojio...c_30560791.png това са ми мерките преди да почна 30dsh, на 8ми ще се меря пак. Сега правя 30 day shred, чудя се след като приключа дали да почна ripped in 30. Целта ми е да си намаля корема и бедрата, бавно и славно успявам.

Аз мисля да почвам befit in 90. Ако някой има впечатления от програмата, моля да сподели. ;д

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://storage4.album.bg/1c5/ijiojio...c_30560791.png това са ми мерките преди да почна 30dsh, на 8ми ще се меря пак. Сега правя 30 day shred, чудя се след като приключа дали да почна ripped in 30. Целта ми е да си намаля корема и бедрата, бавно и славно успявам.
    Кой е този сайт, в който си въвеждаш мерките?
    Иначе аз наскоро започнах да правя Banish Fat Boost Metabolims на Джилиан и се надявам с постоянство да има ефект.
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Супер фен Аватара на Deadlock
    аз вчера направих мъжки шпагат за първи път от няколко години насам. : )) и женския почти съм го отворила.

Супер фен Аватара на wiiwa
    На фитнес ходя и се храня здравословно. Искам да сваля малко килограми. Най- вече от краката и корема

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    След 30дш почвам Le mills combat, чудя се дали да пробвам combar warrior /с 2 дена почивка/, supreme warrior /с 1 ден почивка/ или ultimate warrior hybrid без почивка. Отделно сега през ваканцията отивам на стадиона да бягам и ще го съчетая това с ниво 3 на шреда. Мислех да не не включвам друга програма, но от училище за пореден път ни прецакаха като ни оставиха 2ра смяна.

Супер фен Аватара на tonssy
    Аз си тренирам по моя си програма :Д
    Включила съм в нея кардио, силови и стречинг. Наблягам доста на коремните преси (просто съм им свикнала от доста време, не мога без тях :Д и не виждам причина да ги намалявам). Наскоро почнах да гледам някакви клипчета с йога- останах приятно изненадана, след като осъзнах, че всъщност половината от упражненията и досега съм ги правила, без да съм знаела
    Гледам всеки ден да разнообразявам програмата, от вчера даже мускулна треска имам. Откъм разтягане целта сега ми е да направя мъжки шпагат и да си достигна главата с краката (от легнало положение). И за двете вече съвсем малко ми остава. Общо взето съм доста доволна от себе си.
    Нямам за цел да свалям нищо- всъщност трябва да кача (според всички останали). Въпреки че аз се харесвам такава, от гледна точка за здравето ми, знам, че не си помагам. Така че- опитвам се..
    Последно редактирано от tonssy : 04-27-2013 на 16:21

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз вече се научих да мисля сама за тялото си, а не да слушам какво ми говорят хората. Защото ми повтаряха, че съм анорексичка, че съм била дебела, че не знам какво. Писна ми и сега работя, за да се харесвам аз, а не хората.

По принцип съм напълно съгласна с това, но в случая не става въпрос само за мнението на хората, аз и без това никога не ги слушам :Д Както казах- здравето е най-важно и, ако не искам да си прецаквам още хормоните и разни други неща, ще трябва да се съобразя именно с тези показатели и следователно да кача няколко килограма.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Темичката е супер. Аз също от около 7-8 месеца спортувам и главната ми цел в началото беше да изчистя целулита по краката, от който вече почти няма и следа. Зимата посещавах фитнес център, но вече се затопли и скачам на въже навън, стадион и си правя упражнения вкъщи. Да отбележа също, че и храната има огроооомно значение. Днес мога да отчета 20км. на колелото вкъщи и упражнения за корем.
    Последно редактирано от Barbie47 : 04-27-2013 на 17:42

Супер фен Аватара на weheartiit
    tonssy - от много време щях да те питам какви тренировки правиш.
    разбрах,че са на свободен принцип ,но някакви клипчета освен за йогата
    гледаш ли ?

Ами, в началото докато още не бях ориентирана какво точно да правя гледах в youtube клипчета (като тренировките на Джилиан; разни упражнения за различните групи мускули..точни имена в момента не мога да дам, защото съм ги забравила). Взимах идеи също и от този сайт- http://www.fitnessmagazine.com/workout/ (освен тренировъчни режими има и полезни съвети за храненето). В момента общо взето, като че ли наблягам на кардио и разтягане, защото избягвам натрупване на мускули повече, отколкото ми харесва

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Адски ми е гадно. Днес реших да се премеря и dafuq. При новите ми мерки в сравнение със старите има увеличение. За килограмите не съм сигурна, защото единствения кантар вкъщи е повреден.
    Корема ми преди и сега
    Свити крака преди и сега
    Отворени крака сега и преди
    Не виждам абсолютно никаква външна промяна.

Днес правих Les Mills Combat Combat 30 Kick Start, изморително е, но сега си упражнявам ритниците.

Голям фен
    Град
    София
    ^Има, има!
    Queen of the Damned

Ами, честно казано и аз не виждам
    На снимката с корема отначало се заблудих - просто старата е снимана от по-близо и създава илюзия на по-голямо, но реално си е почти едно и също.
    От колко време правиш нещо, за да промениш външността ти? Очевидно нещо в хранене и/или тренировки куца, след като ефект няма.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Почнах от 9ти. Реално даже няма и един месец, но се надявах на някаква промяна колкото и мъничка да е. Вместо това мерките ми са се увеличили.

Ъъъ, за 20 дни каква промяна искаш? Вероятно задържаш вода. Причините може да са много - повишено количество сол, млечни, плодове, въглехидрати като цяло, може скоро да ти идва...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Като гледах картинките от 30dsh видях някакви невероятни промени и като видях себе си си казах 'Какво за Бога правя грешно' и ми стана едно гадно. Съмнявам ме,че може нещо с метъра да не е наред, утре ще се измеря пак с друг и ще сравня. Твърде възможно е да задържам вода, защото ям ужасно много сол, а нямам навика да пия вода, въпреки че от няколко месеца насам пия доста.

anonymous708973
    Guest
    И аз го махнах това 30 days. Като видях, че за цяло 1.ниво няма дори сантиметър разлика освен леко прибран корем. Мерси. не че сега е по-добре, предвид, че нищо не правя, ама...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мех.
    Аз ударих фитнеса за месец и половина, минах на ниско въглехидратна диета и свалих 5 кг. От 60кг на 55 кг. Искам да изчистя още 5 кг. Разлика се забелязва, особено в крака/задник. :Д Казват ми, че съм отслабнала. Мех, ако бях по-строга сигурно и повече кг щях да сваля, но мързел съм.

Доволна съм вече ще си спортувам заради тоя гипс се измъчих
    Довечара ще покарам колело малко
    Иначе основно ходя на фитнес и плуване и бягане . Диети не спазва просто защото не ям сладко и мазно и всички вредни храни .
    Не го правя за отстлабване а просто да ми е кеф обичам да спортувам и да си поддържам тялото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си