- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми ми изневери :( !
Какво да кажа, в случая явно не е само тя виновна- а и ти самия, и двамата имате до някъде вина.. може би поради факта че сте допуснали всичко това да се случи...Ще ти кажа точно за случая, защото виждам и усещам че искаш да й дадеш шанс, така и така си влюбен и не виждаш нещата така както ако не бе хлътнал толкова силно по нея.. Вземи си поука ето от тази истина в живота: " Ако една жена ти изневери веднъж, това не означава че ще го направи отново, но повтори ли го, или потрети и така на татък,значи никога няма да ти бъде вярна." Т.е. сега дай й шанс, но повтори ли се, знай че тя просто е такава, и ще си остане такава...и не заслужава да й даваш повече шансове.Това е моят съвет. Успех!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Хората, които се обичат не си изневеряват, аз така го разбирам
ако сте имали проблеми във връзката ви тя е трябвало като голям човек да седне и да ги обсъди с теб, а не да ти изневерява, а в същия момент да се прави, че нищо не е станало. Ако искаш дай й втори шанс, ако не- тръгни си
защото според мен е страшно лицемерно и подло да изневериш на човека, който уж обичаш и да си мълчиш и да продължиш да му повтаряш колко го е скъп за теб, как го обичаш и т.н.. Просто не. Никой не го заслужава.