.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Arrow Въпрос за една нелепица.... :x

Здравейте, оказа се, че с един приятел, който е три набора по-малък от мене, сме полубратя. Значи, в началото на 2010 се запознахме по една съвсем нелепа случайност (макар че си знам, че случайни неща никога не е имало тук, а при мене пък съвсем!) и веднага си допаднахме. Оказа се, че той има с мене точно 40 месеца разлика (за капак на тази част - и двамата сме в сряда родени), освен това, правихме си при един стар и изпечен кабалист изследвания - оня пич се оказа с конфигурация 13:40 (13 - 1 и 3 - числата на Слънцето и Юпитер, а аз - 37:87, което, каза той тогава за 87 - е голяма работа).

И на тоя моя лудак преди четири месеца му дойде тая неземна мисъл да ме заведе в Съдебна Медицина на ВМА-Варна и дадем кръв за генни изследвания. Кихна пича хилядарка, чакахме три недели да стане изследването, после още две седмици чакахме за здравето на родните ни пощи да доставят резултатите и... I guess we know the score... (пред резултата немеем)
    Оказа се, че сме полубратя!
    Отначало - първите десет дни, бяхме някак си екзалтирани, правим се на големи гъзета - кой като нас, нъц-нъц...
    Но после, като взех да си го прибирам у нас да спи човека (в момента е тъмна Индия кой има някакви родителски или попечителски права над него, та той е като избит електрон и го играе латинопартизанин), майка ми започна да ми ръмжи.
    Появим се с маршова стъпка в апартамента, онази: "Рммммррх!!!". Започнем да слушаме музика от таблета му, пак вади едни звуци, по-характерни за стара чавдарка, която не може да си вземе баира, нежели за толкова божем умна жена като нея.
    Баща ми знае какво е правил на онези години по-добре от когото и да било на тази планета, та си трае, но сега сме на път да се запердашим кой както свари.

Та, въпроса ми е:

Как да постъпя - да обявим резултатите от изследванията пред майка ми, пък каквото ще да става; или да си траем до по-удобен момент?

anonymous929647
    Guest
    Кажете й! Какъв по-удобен момент? Но гледайте да й го съобщите внимателно, защото съм сигурна, че няма да й е много приятно като разбере xD

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    Кажете й! Какъв по-удобен момент? Но гледайте да й го съобщите внимателно, защото съм сигурна, че няма да й е много приятно като разбере xD
    +

anonymous895156
    Guest
    Гледайте да ви хване на калъп и тогава й кажете

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ОМГ...такова филмиране,та чак съдебна медицина
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

А не е ли по-добре първо с бащата да го обсъдите? Може да предпочете той да каже на майка ти?

Супер фен Аватара на Glamour92

...след като й кажете,единият от вас да остане на пост през нощта
    Тя със сигурност ще иска да ликвидира полубрат ти. С нож,с възглавница,с каквото й падне,стига да е ефективно.
    И вероятно вината ще педне върху теб,като предполагаемият ти мотив ще е свързан с наследството на болният ви общ прачичо-милионер.
    Внимавайте много! Вървите по тънък лед...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Никой нормален човек не те води на тестове във ВМА, ако не е намислил нещо. На брат ти не му е чиста работата..

Пича, да ви кажа, е луд за връзване.... Не мисля, че би могло да се даде точно описание на състоянието му. Щом заради една псувня на майка по мой адрес викна 10-тина циганина и с таран, направен от тролейбусен стълб, разбиха няколко стени на къщата на комшията, който се осмели да ме псува, смятайте.... Пък иначе ако не е сигурен, че резултатът от някоя си проверка няма да е реален, казва "Е#ал съм му майката и лъжци!" и повече не може да се говори на тази тема с него.
    Добро момче е, ама да не си му на пътя, ако се ядоса...

Иначе ако майка ми научи, знам какво ще стане:

Ще поиска развод на дъртака, ще го изгони като бъхлява котка от нас, а на нас ще се погрижи да ни намери някакво какво да е прилично жилище (разбирайте - с дограма, здрави стени, вода, ток, легло, маса и две столчета - съвсем в аскетски стил, без значение колко стаи има сумарно).... Ама мамка му, хем мразя баща си в червата, хем ме е жал да го наглася да го докара до клошарство, че е болен от 1'001 болести..... Ей това ме раздвоява. Иначе братлето е готово да предостави пълноцветно копие на протокола на майка ми до 90 минути след заявено и потвърдено желание (Пита: "Искаш ли?". Ако кажа, че искам, след четвърт час пита: "Сериозно ли искаш?". Ако потвърдя и тогава, казва: "Айде, с тебе съм бате!"). Ей това с баща ми ме кара да се сдържам от подобни реакции, че не ми се иска да избързам с реакциите след някоя особено тежка разправия, а после да съжалявам (не е каквото да не съм си теглил и по-рано от такова бързане от сега за след малко, щото съм се бил ядосал....). Ей затова.....

@Glamour92: Добре си го измислила, ама майка ми знае, че ако с него се случи някакво нещастие и има вероятност тя да има пръст в това, на нея СЪС СИГУРНОСТ ще й се случи нещастие, в което АЗ ЩЕ ИМАМ ПРЪСТ!!!

@RadiND: Тази емотиконка ми напомни как преди години на първи април със същия идиот си изпросихме боя от майка ми..... Тя, очевидно чудейки се как да ми досади, пита: "Уууу, на мама! Какво пак си щастлив?". Отговарям й: "Бе с това момче красивото, което седи до мене, ще ставаме гейове... Утре отиваме на Топлата вода (известно сборище на гейове и манафи) вечерта, към 10.... Добре ще си прекараме!". И тя: "Как не те е срам бе, урод нещастен! Как не те досрамя на стари години да ме осрамиш!!!", а след това по нас заваляха ритниците и шамарите..... Щастливи години, innuendo беше млад!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си