.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Липсва ми.. :(

Просто е.
    Липсва ми. Липсват ми прегръдките му,целувките му. Ароматът му...Искам си го. Не мога да го забравя...той ми е всичко!Как да постъпя? ;(

Боб ли да хвърляме, за да познаем, какво точно се е случило (т.е. как сте се разделили, какво е било преди това и т.н.) ?

Избухливи сме и се скарахме за глупост.... 2 седмици по-късно той почна да се занимава с едно момиче пред мен,а аз с едно момче...Но не ми пука за никой и нищо...просто си го искам...какво да правяя ? :X

Фен
    Как мислиш ти, той би ли се върнал при теб?
    Говорели ли сте, от както това е станало?

Голям фен Аватара на smilelady
    Aми ние няма как да ти кажем, you know?
    Молиш го да си поговорите и да си изясните чувствата.. Като толкова ти липсва не трябва да се отказваш от него, като цяло е тъпо за някаква глупава караница да се разделяте
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Той е ужасно горделив,ако си изясня чувствата сега ще помисли,че ревнувам от другото момиче и ще му скочи самочувствието...и даа...винаги сме се карали за глупави неща... :X

Голям фен Аватара на smilelady
    Ах, тази гордост. Тогава спри да му обръщаш внимание..ако е тръгнал с другото момиче, за да те накара да ревнуваш, скоро ще разбере, че е било глупава тактика от негова страна и сам ще поиска да изясните нещата...Ако пък не.. може би трябва да се замислиш дали си струва да тъжиш за човек, който би те заменил само две седмци след раздялата ви.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Been there.
    Едва ли ще го убедиш.
    Не пречи да пробваш,де ,но ако не сте имали здрава емоционална връзка отпреди,нищо няма да стане.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Изчакай малко, виж какво ще стане и след това сама прецени дали е по-добре за теб да му изясняваш всичко
    .. или просто ще е загуба на време

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Aхахах колко ми напомняте за моя и мен Ако е тръгнал с това момиче ,за да те дразни,значи му пука за теб най-вероятно.Обаче,има и вариант да си я харесва и да иска да е с нея.Това ние няма как да знаем в случая.Според мен просто не говори с него,не му казвай,че ревнуваш,нито,че го искаш обратно,нито,че не се интересуваш от никой друг.Напротив-покажи му,че можеш и без него,че си независима.Ако е точно от онзи тип мъже,за които си мисля,ще дотича обратно за нула време.В случай,че наистина си харесва новото момиче,може да си гледа напред вече.Знам,че ти липсва,знам,че си го искаш,случи ми се и на мен.Ако ти се отдаде шанс и си убедена,че той ще чуе каквото имаш да му кажеш-действай,ако не-трай си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си